Dilan Polat: Türk adaletine sonsuz teşekkür ediyorum????

0
2

Dilan Polat, eÅŸi Engin Polat hakkında tahliye kararı verilmesine iliÅŸkin, “Çok mutluyum. Bekliyorum ÅŸu anda gelmesini. Türk adaletine sonsuz teÅŸekkür ediyorum” dedi.

Dilan Polat: Türk adaletine sonsuz teşekkür ediyorum
Dilan ve eÅŸi Engin Polat’ın 3 ayrı suçtan toplam 20’ÅŸer yıldan 40’ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiÄŸi, toplam 28 sanığın yargılandığı davada, tutuklu 4 sanık tahliye edildi.

Dilan Polat, eÅŸi Engin Polat’ı cevaevinden tahliye edilmesini beklerken Habertürk’e açıklamalarda bulundu.

Çok mutlu olduÄŸunu ifade eden Dilan Polat, “Çok mutluyum. Bekliyorum ÅŸu anda gelmesini. Türk adaletine sonsuz teÅŸekkür ediyorum” dedi.

10 ayın çok zor geçtiÄŸini belirten Polat, “Beklemiyordum ama hiçbir suçumuz olmadığı için MASAK raporları ile tescillendi” diye konuÅŸtu.

Anadolu Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı’nın 4 sanık hakkında verilen tahliye kararına itiraz etmesi de sorulan Polat, “Åžu anda iyi ÅŸeyler düşünmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

NE OLMUÅžTU?
Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesinde bugün görülen duruÅŸmada, tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper KürÅŸat Polat ve Ahmet Gün’ün tutuklulukta geçirdikleri süre ve mevcut delil durumu dikkate alınarak tahliyelerine karar vermiÅŸti.

Mahkeme heyeti, tahliye edilen sanıklar hakkında “yurt dışına çıkış yasağı” ÅŸeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmasına hükmetmiÅŸti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 4 sanık hakkında verilen tahliye kararına itiraz etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın