Arı istilası maçı durdurdu.

0
3

Arı istilası maçı durdurdu: Alcaraz, Zverev karşısında Indian Wells’de zafer kazandı
Dünya ikincisi Ä°spanyol tenisçi Carlos Alcaraz, arı istilası nedeniyle geciken maçta Alexander Zverev’i maÄŸlup ederek Indian Wells Masters’ın yarı finaline çıktı.

Arı istilası maçı durdurdu: Alcaraz, Zverev karşısında Indian Wells’de zafer kazandı
Indian Wells Masters Tenis Turnuvası’nın çeyrek final etabında, tek erkekler kategorisinde dünya ikincisi Ä°spanyol tenisçi Carlos Alcaraz, Alman rakibi ve turnuvanın altıncı seribaşısı Alexander Zverev’i maÄŸlup ederek yarı finale yükseldi. Maç, ABD’nin Indian Wells ÅŸehrinde gerçekleÅŸti ve bir arı sürüsünün kortu iÅŸgali sebebiyle yaklaşık iki saatlik bir gecikme yaÅŸandı.

Alcaraz ile Zverev arasındaki mücadele baÅŸladıktan kısa bir süre sonra, arıların korta akını yaÅŸandı. Arıların, Alcaraz’ı çevrelemesiyle maçın hakemi, oyunu durdurma kararı aldı. Olay yerine çaÄŸrılan bir arıcı, arıları baÅŸarıyla uzaklaÅŸtırdıktan sonra maç, kaldığı yerden devam etti.

Ä°spanyol tenisçi, 6-3 ve 6-1’lik set sonuçlarıyla Zverev’i 2-0 maÄŸlup ederek, son altı ayiçinde üçüncü kez rakibine karşı zafer kazandı.

“HİÇ BÖYLE BÄ°R ÅžEY GÖRMEDÄ°M”
Carlos Alcaraz, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Tuhaftı. Tenis kortunda hiç böyle bir ÅŸey görmemiÅŸtim. Sahadan koÅŸarak çıktığımızda televizyonda arı istilasını izliyorduk ve buna çok güldük. Benim için komikti. KarşılaÅŸma, tenisle deÄŸil bununla hatırlanacak.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın