Hem araba hem de motosiklet: Hollanda’nın deli gibi satan modeli Türkiye’ye geliyor!

0
9

Bu enteresan arabayı görünce çok şaşıracaksınız. Hem araba hem motosiklet diyebileceğiniz bu model Hollanda’nın en popüler modellerinden biri. Şimdi de Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. İşte yan yatabilen araç Carver’in detayları…

Hollanda’da 1994 senesinde üretime başlayan ve oldukça popüler bir hale gelen Carver markası, enteresan mikromobilite aracıyla otomotiv sektöründe gündem olmaya devam ediyor. Hem motosiklet gibi hem de araba olan bu model şimdi de Türkiye’de satışa sunulacak. İşte o enteresan modelin detayları…ŞİMDİ DE TÜRKİYE PAZARINA ÇIKACAK
Hollanda’nın en popüler otomobili olan Carver, geçen yıl “En İyi Mikromobilite Elektrikli Aracı” seçildi. Şimdi de Türkiye’de satışa sunulmaya hazırlanan bu model büyük bir heyecanla bekleniyor. Ulaşımı daha pratik hale getirmeyi amaçlayan Carver S+ ve Carver R+ modelleri, tasarımıyla da dikkat çekiyor. Para Durumu’nda yer alan bilgilere göre, S+ modeli, 80 km/s hız, 100 km menzil ve 3 saatte yüzde 80 şarj özellikleriyle dikkat çekiyor.

Öte yandan bir diğer model Carver R+ ise 45 km/s hız ve 130 km menziliyle şehir içinde alternatif bir ulaşım seçeneği sunuyor. Bunların yanı sıra modelin “Dinamik Araç Kontrol” sistemi ile virajlı yollarda motosiklet gibi eğim kabiliyetine sahip. Ayrıca motosikletlere oranla daha güvenli sürüş deneyimi ile karşımıza çıkıyor. Türkiye’ye ise Nisan ayında gelmesi bekleniyor.

PEKİ ÖZELLİKLERİ NELER?
Carver S+ modeli, 98 cm genişliğe sahip olmasının yanı sıra 1+1 oturma düzeni, 75 litrelik bagaj hacmi ile hem akıllı hem ekonomik seyahat çözümü sunuyor. Bu model yüzde 100 elektrikli olmasıyla beraber 80 km/s son hız, 100 km menzil ve 3 saatte yüzde 80 şarj özellikleriyle dikkat çekiyor.

Bir diğer model olan arver R+ modeli ise 45 km/s hız ve 130 km menzil ile şehir içi ulaşımda ciddi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu bu modelin son zamanlarda popüler olan Citroen Ami ile rekabete girmesi bekleniyor. Bu iki model de B sınıfı ehliyeti olan kişiler tarafından kullanılabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın