Eşini eski çalışanıyla parkta gördü, ikisini de vurdu.

0
1

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, otel sahibi M.G. (50), kendisini aldattığını düşündüğü eÅŸi Ümmü G.’yi (48) takip ederek parkta, eski çalışanı Mehmet Y. (28) ile gördü. M.G., çıkan tartışmada eÅŸi Ümmü G. ile Mehmet Y.’yi tabancayla vurdu. Ağır yaralanan 2 kiÅŸi hastaneye kaldırılırken. M.G. ise polis merkezine giderek teslim oldu.

Denizli’de gerçekleÅŸen olay, saat 17.00 sıralarında Sevindik Mahallesi, Eskihisar Parkı’nda meydana geldi. Pamukkale ilçesinde otel sahibi olduÄŸu öğrenilen M.G., kendisini aldattığını iddia ettiÄŸi eÅŸi Ümmü G.’yi takip etti. M.G., eÅŸi Ümmü G.’yi parkta eski çalışanı Mehmet Y. ile görence yanlarına gitti, tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle M.G., yanında getirdiÄŸi tabancayla eÅŸi Ümmü G. ile Mehmet Y.’ye art arda ateÅŸ etti. Tabancadan çıkan kurÅŸunlar Ümmü G.’nin karın boÅŸluÄŸuna, Mehmet Y.’nin ise boÄŸazına ve başına isabet etti. M.G. olay yerinden uzaklaşırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve saÄŸlık ekipleri sevk edildi. Ümmü G. ile Mehmet Y., saÄŸlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ümmü G. ile Mehmet Y. yoğun bakın ünitesinde tedaviye alınırken, M.G. ise bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın