Balıkesir’in köylerini gören ‘burası İtalya mı?’ diyor!

0
3

Balıkesir’de kafa dinlemek isteyenlerin tercih ettiği köyler merak konusu oldu. Yeşil doğasıyla dikkat çeken Balıkesir’in en güzel köyleri belirlendi.

Ayvalık ilçesinde bulunan en güzel köyler arasında Küçükköy, Bağyüzü köyü, Tıfıllar köyü, Mutlu köyü, Çakmak köyü ve Türközü köyü yer.

Bandırma ilçesinde ise Edincik, Denizkent, Gölyaka, Kocagöl, Ergili ve Yenice köyleri en gözde köyler arasında bulunuyor.

Balya ilçesinde Gökçeyazı, Koyuneri, Kadıköy, Akbaş ve Bengiler köyleri en çok tercih edilen köyler arasında yer alıyor.

Ilıca ilçesinde ise Şamlı, Kocaavşar, Yeroluk, Armutalan, Kesirven, Taşköy köyleri doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor.

Burhaniye ilçesinde Ören, Pelitköy, Bahadınlı, Hisarköy, Şahinler ve Taylıeli köyleri sakinlik arayanların tercihleri arasında bulunuyor.

Bigadiç ilçesinde Çayüstü, Yürücekler, Hisarköy, Aşağıgöcek, Turfullar, Yağcıbedir ve Babaköy köyleri doğal güzellikleriyle öne çıkıyor.

Edremit ilçesinde Zeytinli, Altınoluk, Güre, Narlı, Doyran, Tahtakuşlar, Çamlıbel, Kızılkeçili, Beyoba, Pnarbaşı ve Dereli köyleri huzur arayanların tercihleri arasında bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın