Biyolojik tehlike nedeniyle acil iniÅŸ: Çok sayıda yolcu kustu…!

0
4

United Airlines’a ait bir Boeing 737-800 uçağı, Houston’dan Boston’a giderken birçok yolcunun rahatsızlanıp kusması sonucu Washington Dulles Havalimanı’na acil iniÅŸ yaptı. Uçakta “biyolojik tehlike” tespit edildi ve uçak temizlik için yerel havalimanında bekleyecek. 155 yolcu ve 6 mürettebatın saÄŸlık durumlarının iyi olduÄŸu ve tıbbi müdahaleye ihtiyaç duymadıkları bildirildi.

ABD hava yolu ÅŸirketlerinden United Airlines’a ait yolcu uçağı, “biyolojik tehlike” nedeniyle Washington’daki Dulles Havalimanı’na iniÅŸ yaptı.

New York Post’un haberine göre, Houston George Bush Kıtalararası Havalimanı’ndan Boston’a giden UA2477 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi yolcu uçağında, çok sayıda yolcunun rahatsızlanıp kusmaya baÅŸlaması üzerine “biyolojik bir tehlikenin” söz konusu olduÄŸu tespit edildi.

Uçak, Washington’daki Dulles Havalimanı’na güvenli ÅŸekilde iniÅŸ yaptı. Uçaktaki 155 yolcunun ve 6 kiÅŸilik mürettebatın saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu, tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyulmadığı aktarılırken United Airlines, uçağın Dulles Havalimanı’nda “kapsamlı bir temizlikten” geçeceÄŸini bildirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın