Dünyanın ilk lüks köpek havayolu: Biletler 4 bin dolardan başlıyor

0
3

Oyuncaklarla dolu bir salondan rahatlatıcı spa uygulamalarına kadar, dünyanın ilk lüks köpek havayolu Bark Air hizmet vermeye başladı. İç hat uçuşlarındaki yolculuğun bilet fiyatları, bir köpek ve yanındaki sahibi için 4 bin dolar, uluslararası rotalar için ise 6 bin dolar civarında.

Bark Air’deki yavrular, bir kadeh “köpek ÅŸampanyasının” tadını çıkarırken kabin içinde serbestçe dolaÅŸabiliyor.

Bark Air, kendisini dünyanın “köpeklere özel ilk lüks” havayolu ÅŸirketi olarak tanımlıyor.

T24’te yer alan habere göre; Amerikan ÅŸirketi ÅŸu anda yalnızca New York’taki Westchester County Havaalanı’ndan, Los Angeles’a uçuÅŸ gerçekleÅŸtiriyor ancak ÅŸirket halihazırda Paris, Milano, Seattle, Florida, Chicago ve Arizona’ya giden rotaları da plana dahil edeceklerini duyurdu.

İç hat uçuşlarındaki yolculuğun bilet fiyatları, bir köpek ve yanındaki sahibi için 4 bin dolar, uluslararası rotalar için ise 6 bin dolar civarında olacak şekilde belirlendi.

Köpek havayolu şirketi, köpekler için herhangi bir boyut veya cins kısıtlaması bulunmadığını ancak yanında seyahat eden tüm sahiplerin 18 yaşın üzerinde olması gerektiğini belirtti.

Bark Air’in ilk uçuÅŸu New York’tan Los Angeles’a 14 kiÅŸiye kadar kapasiteli Gulfstream G5 jetiyle gerçekleÅŸti. Ancak havayolu, köpeklerin ve sahiplerinin rahat bir yolculuk için yeterli alana sahip olmasını saÄŸlamak amacıyla her zaman uçuÅŸ başına yalnızca 10 bilet satmaya dikkat ettiklerini açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın