Eylem Tok’un ehliyetsiz oğlu yeniden hakim karşısına çıkacak!

0
4

Eylem Tok’un ehliyetsiz oğlu yeniden hakim karşısına çıkacak! Cezaevi fotoğrafı geldi

Eylem Tok’un ehliyetsiz oÄŸlu Timur Cihantimur, bugün Türkiye saati ile 16.30’da hakim karşısına çıkacak. Cihantimur’un cezaevi fotoÄŸrafı ortaya çıkarken, oÄŸlunu yurt dışına kaçıran Eylem Tok ise ilk duruÅŸmasına geç kalan avukatının deÄŸiÅŸmesini istedi.

Eylem Tok’un ehliyetsiz oğlu yeniden hakim karşısına çıkacak! Cezaevi fotoğrafı geldi

Yazar eylem tok ve estetik doktoru bülent cihantimur’un ehliyetsiz oÄŸlu timur cihan timur, lüks aracıyla yaptığı kazanın ardından oÄŸuz murat aci’nin ölümüne neden olduktan sonra ABD ’ye kaçtı. Haklarında kırmızı bülten kararı çıkarılan Tok ve Cihantimur, evlerine yemek sipariÅŸini getiren kuryenin ihbarıyla yakalandı. GeçtiÄŸimiz günlerde hakim karşısına çıkan Tok’un duruÅŸması ertelendi. Cihantimur ise bugün yeniden hakim karşısına çıkacak. Cihantimur’un cezaevi fotoÄŸrafı ortaya çıkarken, Tok’un ise saçını boyatması dikkat çekti.

CÄ°HANTÄ°MUR’UN TAHLÄ°YE TALEBÄ° REDDEDÄ°LDÄ°

AkÅŸam’ın haberine göre; Avukatlar, savunmalarını Cihantimur’un kötü ÅŸartları üzerine kurdu. Çocuk tutuklular için rehabilitasyon cezaevinde kalan Timur Cihantimur’a burada ot yolma, yer ve tuvalet temizleme gibi iÅŸler yaptırıldığı öne süren avukatlar, “Islah evinde çok kötü ÅŸartlar altında kalıyor. Bu çocuÄŸun topluma kazandırılması lazım. Verilen görevleri yapmakta zorlanıyor. Kendisine zarar vermesinden korkuyoruz” ifadesini kullandı. Boston Federal Mahkemesi’ndeki duruÅŸmaya katılan gazeteci Ercan Öztürk, Timur Cihantimur’un yüzünde darp izleri olduÄŸunu ve panik tavırlar sergilediÄŸini aktardı.

Cihan timur’un tahliye olmaması halinde yerinin deÄŸiÅŸtirilmesini de talep eden avukatların istekleri hakim tarafından reddedildi.

Ayrıca, Cihan timur’un cezaevi fotoÄŸrafı da ortaya çıktı.

TOK’UN DURUÅžMASI 27 HAZÄ°RAN’DA

ABD’li savcı Levy’in talebi üzerine mahkeme Eylem Tok’la oÄŸlu Timur Cihantimur’ın tutukluluk halinin devamına karar vermiÅŸti. Cihantimur bugün Türkiye saatiyle saat 16.30’da Boston Mahkemesi’nde yeniden hakim karşısına çıkacak. Avukatların Cihantimur için tahliye taleplerini yenileyeceÄŸi; mahkemenin ise nihai kararını vereceÄŸi öğrenildi. Eylem Tok’un yargılanmasına da 27 Haziran’da devam edilecek.

SAÇLARINI BOYADI

Eylem Tok’u ABD Adalet Bakanlığı tarafından atanan avukat savundu. Ä°ddiaya göre Tok, duruÅŸmaya geç gelen avukatın deÄŸiÅŸtirilmesini istedi. Turuncu tulum giyindirilen Eylem Tok’un siyah saçını sarıya boyadığı ve makyajlı olduÄŸu görüldü. Yorgun ve bitkin hali dikkat çeken Tok, tercüman aracılığıyla iletiÅŸim kurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın