İstanbul’da 3 ayrı yerde yol çalışması! Trafik kilit

0
1

Ä°stanbul’da yol çalışmaları ve yer altı kablolarında oluÅŸan arıza sebebiyle çalışma yapılıyor. Bahçelievler- Avcılar arasında 3 ayrı bölgede sabah saatlerinde zaman zaman trafik durma noktasına geldi.

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye (Ä°BB) 28 Haziran’da Yenibosna metrobüs Ä°stasyonu Yaya Ãœst Geçidinde yenileme çalışmaları baÅŸlamıştı. Yeni üst geçit çalışması nedeniyle D-100 karayolunda her iki yönde de birer ÅŸerit kapatılmıştı. Metrobüs güzergahında yapılan ‘Beyaz Yol’ yapımı kapsamında Küçükçekmece – Avcılar arasında yol yapım çalışmaları baÅŸlarken bir ÅŸerit metrobüslerin geçiÅŸi için daraltıldı. Avcılar ile Yenibosna arasında daraltılan ÅŸeritler nedeniyle trafikte uzun araç kuyrukları oluÅŸtu.

yyyyy.jpg

Öte yandan, Küçükçekmece Göl mevkiinde yan yolda Yenibosna istikametinde yer altı kablolarında arıza meydana geldi. TEİAŞ ekipleri bölgede çalışma başlattı ve yine bir şerit trafiğe kapandı.

TRAFÄ°K DURMA NOKTASINA GELDÄ°

D-100 Karayolunda yakın mesafelerde başlayan bu 3 ayrı yol çalışması nedeniyle zaman zaman trafik durma noktasına geldi Yoğun trafik sebebiyle İstanbul Büyükşehir Belediye ekiplerinin bir süre ‘Beyaz Yol’ çalışmasına ara verdiği öğrenildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın