Küçükçekmece’deki metrobüs kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

0
1
Küçükçekmece'deki metrobüs kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Ä°stanbul Küçükçekmece’de seyir halindeki metrobüsün baÅŸka bir metrobüse çarpması sonucu bir kiÅŸinin yaÅŸamını yitirdiÄŸi, 2’si ağır 50 kiÅŸinin ise yaralandığı metrobüse kazasına ait net görüntüler ortaya çıktı.

Kazaya ilişkin, 2 şoför ve 1 denetim amiri gözaltına alınmıştı.

Beylikdüzü yönünde ilerleyen metrobüs, kontrolden çıkarak karşı yönden gelen metrobüse yandan çarptı. Metrobüs daha sonra savrularak bariyerlere vurdu.

SORUÅžTURMA BAÅžLATILDI

İstanbul Valiliği kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Valillikten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda saÄŸlık ekibi sevk edilmiÅŸ olup, yaralanan vatandaÅŸlarımız çevredeki hastanelere sevk edilmiÅŸtir. Olayla ilgili soruÅŸturma açılmıştır. Ölen vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil ÅŸifalar diliyoruz.”

Öte yandan Ä°stanbul ValiliÄŸi, yeni bir açıklama daha yaparak, “Küçükçekmece’de meydana gelen metrobüs kazasında an itibarıyla 1 kiÅŸi hayatını kaybetmiÅŸ, 2’si ağır 50 kiÅŸi de yaralanmıştır. Yaralıların, kaldırıldıkları hastanelerde tedavileri devam etmekte olup, tedavileri tamamlanan 7 kiÅŸi taburcu edilmiÅŸtir” ifadelerini kullandı.

Ä°BB BAÅžKANI Ä°MAMOÄžLU’NDAN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, kapsamlı soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Ä°mamoÄŸlu, “Küçükçekmece’deki metrobüs kazasında 1 hemÅŸehrimizin yaÅŸamını yitirmesinden büyük üzüntü duydum. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baÅŸ saÄŸlığı; yaralı vatandaÅŸlarımıza acil ÅŸifa diliyorum. Kazayla ilgili baÅŸlattığımız kapsamlı soruÅŸturma devam ediyor” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın