MSB açıkladı: 1 asker şehit oldu.

0
1

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), SözleÅŸmeli Er Abdulkadir Akıncı’nın ÅŸehit olduÄŸunu duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı harekat bölgesinde araç kazası nedeniyle yaralanarak hastaneye sevk edilen Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı’nın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu bildirdi.

MSB’den yapılan açıklamada şöyle denildi:

* “Bahar Kalkanı Harekât bölgesinde araç kazası nedeniyle yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Tnk. Söz. Er Abdulkadir AKINCI, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak 23 Mart 2024 tarihinde ÅŸehit olmuÅŸtur.

* Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu olayda hayatını kaybeden aziz ÅŸehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize baÅŸsaÄŸlığı ve sabır dileriz.”

BAKAN GÃœLER’DEN BAÅžSAÄžLIÄžI MESAJI

Milli Savunma Bakanı YaÅŸar Güler, baÅŸsaÄŸlığı mesajında “Kahraman silah arkadaşımız, 23 Mart 2024 tarihinde ÅŸehit olmuÅŸtur. Kahraman ÅŸehidimize ÅŸahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize baÅŸsaÄŸlığı ve sabır dilerim” dedi.

 

ADIYAMAN’A ÅžEHÄ°T ATEŞİ DÜŞTÃœ

Maliha ve Mehmet Akıncı çiftinin 2 çocuÄŸunun büyüğü olan Abdulkadir Akıncı’ın acı haberi, Adıyaman’ın YeÅŸilyurt Mahallesi’ndeki babaevine ulaÅŸtı. Ailenin yaÅŸadığı ev ve sokaÄŸa Türk bayrakları asıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın