MSB duyurdu: 2024 yılı bedelli askerlik ücreti belli oldu..!

0
1

Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik ücretini 217 bin 871 TL olarak belirledi. Yapılan açıklamada, 8 Temmuz itibarıyla bedelli askerlik müracaat iÅŸlemlerinin baÅŸladığı belirtildi…

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye’de bedelli askerlik uygulamasına iliÅŸkin yeni bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, 2024 yılının ikinci altı ayı için geçerli olacak bedelli askerlik ücretinin 217 bin 871 lira olarak belirlendiÄŸi açıklandı.

8 TEMMUZ Ä°TÄ°BARIYLA BAÅžLADI
Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın yayımladığı “Mali ve Sosyal Haklar” genelgesi doÄŸrultusunda belirlenen bu tutar, bedelli askerlik için baÅŸvuruda bulunacak olan adaylar için geçerli olacak. BaÅŸvuruların 8 Temmuz 2024 tarihinden itibaren baÅŸladığı bilgisi de paylaşıldı.

Bakanlık yetkilileri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ülkenin savunma ve güvenliÄŸi için her zaman olduÄŸu gibi büyük bir kararlılıkla görevlerini yerine getireceÄŸini vurguladılar. Bedelli askerlik ödemelerinin, baÅŸvuru ÅŸartlarını taşıyan yükümlüler tarafından Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank gibi belirtilen bankalara veya ilgili mali kurumlara peÅŸin olarak yapılması gerektiÄŸi bilgisi de katılımcılarla paylaşıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın