TÜRKODER’de Ertan Ustaoğlu ve yönetimi güven tazeledi

0
998
Ertan Ustaoğlu Tükoder Başkanı
ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL- Türkiye Küçük Oteller Derneği-TÜRKODER’in Armada İstanbul Hotel’de düzenlenen 5. Genel Kurulu’nda eski başkan Ertan Ustaoğlu güven tazeliyerek yeniden başkan seçildi. Böylece Ertan Ustaoğlu ve yönetimi 2020-2021 yılları arasında görev yapacak.

TÜRKODER Başkanı Ertan Ustaoğlu
TÜRKODER Başkanı Ertan Ustaoğlu ERTAN USTAOĞLU:  ÖNÜMÜZDE ÇETREFİLLİ DÖNEM VAR

Ertan Ustaoğlu, “Önümüzde daha çetrefilli yıllar var. Ama beraberliğimizikaybetmeden devam edeceğiz. Belediye belgeli otellere Bakanlık belge vermesi Nisan ayında yönetmelik çıkacak. Bunun sonucunda birbirimezi destek olup bu sorunların üstesinden gelmeliyiz. Ben size telefon kadar yakınım” dedi.

TÜRKODER Başkanı Ertan Ustaoğlu
TÜRKODER Başkanı Ertan Ustaoğlu ŞEHITLERIMIZE RAHMET

Genel Kurulu’un açılış konuşmasında söz alan Başkan Ertan Ustaoğlu, Türk turizminin sancılı bir dönemden geçtiğini belireterek korona virüsünün yarattığı sıkıntıları dile getirdi ve arkasından İdlib’teki şehitlerimize rahmet yakınlarına başsağlığı ve yaralılara şifa diledi.

Türob Başkanı Müberra EresinTÜROB: KÜÇÜK OTELLERİNİ ÖNEMİNİ DÜNYAYA DUYURALIM
TÜRKODER’in genel kuruluna katılan Türkiye Otelciler Birliği -TÜROB Başkanı Müberra Eresin, tatsız bir günün sabahını yaşadığımızı belirterek şehitler için başsağlığı ve yarılariçin şifalar diledi. Eresin, “Küçük otellerin önemini dünyaya duyurmak için elbirliği etmeliyiz” dedi.

TÜRKODER Başkanı Ertan Ustaoğlu Daha sonra Genel Kurul’un Divan Başkanlığına kuruculardan Adnan Mordeniz, yardımcılıklarına Mithat Onur ve Hatice Durnaoğulları seçildi.
Çalışmalar hakkında bilgi veren TÜRKODER Koordinatörü Yavuz Dilmen aidat ödemeyen üyelerin çıkalıdığını ve üye sayısının 209’a çıktığını belirtti. Daha sonra Yönetim, Denetim kurullarının raporları okundu.

Kaynak: TÜRKODER’de Ertan Ustaoğlu ve yönetimi güven tazeledi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın