Kadın Yönetmenler Festivali’nin afişi ve tanıtım filmi yayınlandı.

0
3

Ä°ZMÄ°R – Türkiye’nin ikinci en büyük uluslararası film festivali 7. Uluslararası Kadın Yönetmenler Festivali’nin afiÅŸ ve tanıtım filmi yayınlandı.
Kadın Yönetmenler DerneÄŸi tarafından 26 Åžubat-2 Mart 2024 tarihleri arasında Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediyesi’nin katkılarıyla, Avrupa Sivil Düşün Projesi desteÄŸiyle, Türk Tuborg A.Åž. ve Megapol SponsorluÄŸunda düzenlenecek. Türk Tuborg A.Åž. ve Megapol sponsorluÄŸunda düzenlenecek. Türkiye’nin en büyük ikinci uluslararası film festivalinde 27 ülkeden 77 film gösterilecek. Festival kapsamında 31 film, dünya prömiyerini, 37 film ise Türkiye prömiyerini gerçekleÅŸtirecek.
7.Uluslararası Kadın Yönetmenler Festivali kapsamında ayrıca Ä°ZKF desteÄŸi ve Goethe-Institut iÅŸbirliÄŸiyle, “Ä°zmir’den Karakter Yaratmak Proje GeliÅŸtirme Atölyeleri” Ä°zmir Ticaret Odası sergi salonunda düzenlenecek yedi atölye ve bir ustalık sınıfının olacağı eÄŸitimlerle ilk kez gerçekleÅŸecek.
7. Uluslararası Kadın Yönetmenler Festivali 26 Şubat-2 Mart 2024 tarihlerinde  Institut Français  İzmir, İstinyePark Teras Renk Sineması ve Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sinemaseverler ile buluşacak.
Afiş Tasarımı/Poster Design: Buğçe Çalışkan, Fatoş Yapıcı
Afiş Fotoğrafı/Poster Photo: Ozan Yılmaz
TANITIM FÄ°LMÄ° EKÄ°BÄ°/Trailer Film Crew
Yönetmen/Director: Gülten Taranç
Senaryo/Script: 7.UKYF Ekibi
Görüntü Yönetmeni/Cinematography: Ozan Yılmaz
Kurgu ve ses tasarımıEdit and Sound Design: Fatoş Yapıcı
Özgün Müzik/Original Music: Berrak Taranç
Oyuncu Ve Seslendirme/Actress and Dubbing: Sıla Topçam
Sanat Yönetmenleri/Art Director: Ragıp Taranç – Hilal S. Yılmaz
Yapım Koordinatörü/Co-producer: Dilaver Bayındır
Çekim EkibiFilm Crew: Selin Durmuş, Gülce Yılmazyıldız, Buğçe Çalışkan, Şehmus Canpolat, Efe Danki, Cem Gökçen Gökkaya, Semiha Evran, Meliha Tamtırak
Altyazı Çevirisi/Subtitles: Gülce Yılmazyıldız
Teknik Danışman/Technic Supervisor: Melih Tomak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın