BeÅŸiktaÅŸ’ın yeni teknik direktörü belli oldu!

0
10

BeÅŸiktaÅŸ’ta teknik direktör arayışı devam ediyor. Bu sezon Süper Lig’de tarihinin en kötü sezonunu geçiren siyah-beyazlılar, aldıkları Ziraat Türkiye Kupası’yla taraftarın morelini yükseltti. Gelecek sezon için kolları sıvayan yönetim aradığı teknik direktörü sonunda buldu. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. BeÅŸiktaÅŸ’ın yeni teknik direktörü belli oldu! BaÅŸkan Hasan Arat ÅŸampiyon hocayla anlaÅŸmaya vardı. Ä°mzayı atmak için gün sayıyor.

Süper Lig’de bu sezon çalkantılı geçiren BeÅŸiktaÅŸ, sezon başından bu yana 4 farklı hoca ile çalışıp ayrılma kararı aldı. Bir türlü istediÄŸi uyumu yakalayamayan siyah-beyazlılarda teknik direktör arayışı devam ederken sürpriz bir geliÅŸme yaÅŸandı. BeÅŸiktaÅŸ’ın yeni teknik direktörü belli oldu! Efsane isim inadını kırdı geliyor. BaÅŸkan Hasan Arat ÅŸampiyon hocayla anlaÅŸmaya vardı. Ä°mzayı atmak için gün sayıyor. Ä°ÅŸte sürpriz transferin detayları…

BEŞİKTAÅž’IN YENÄ° TEKNÄ°K DÄ°REKTÖRÃœ BELLÄ° OLDU!
Sezonu Ziraat Türkiye Kupası’yla tamamlayan BeÅŸiktaÅŸ’ta teknik direktör arayışı devam ediyor. Gelecek sezon için ÅŸampiyonluk kadrosu kurmak isteyen siyah-beyazlılarda sürpriz bir geliÅŸme yaÅŸandı. Gündeme gelen iddialara göre, Antalyaspor ile yollarını ayıran Sergen Yalçın ile görüşen BeÅŸiktaÅŸ yönetimi sonunda istediÄŸini aldı. BeÅŸiktaÅŸ’ın başına geçmeyi bu kez kabul eden Sergen Yalçın’ın sözleÅŸmedeki son ayrıntıların ardından BeÅŸiktaÅŸ’a imza atması bekleniyor.

HASAN ARAT ÅžAMPÄ°YON HOCAYI TAKIMIN BAÅžINA GETÄ°RÄ°YOR
Süper Lig’de Antalyaspor’u çalıştıran Sergen Yalçın, tarihinin en kötü sezonunu geçirdi. Akdeniz ekibi ile yollarını ayıran Yalçın’ın yeni adresi belli oldu. Sergen Yalçın’ın yeniden kendini ispatlama amacıyla BeÅŸiktaÅŸ’ın teklifini kabul ettiÄŸi iddia edildi. Sergen Yalçın ile görüşen ve daha önceden olumsuz yanıt alan BeÅŸiktaÅŸ yönetiminin bu kez deneyimli teknik adamı siyah-beyazlı ekibin başına geçmek için ikna etti. BaÅŸkan Hasan Arat’ın yoÄŸun isteÄŸi iÅŸe yaradı.

Kariyerinde Kayserispor, EskiÅŸehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor gibi takımları yöneten Sergen Yalçın, BeÅŸiktaÅŸ’ın başında kazandığı ÅŸampiyonlukla futbolculuk döneminde yaÅŸadığı ÅŸampiyonluÄŸun ardından teknik direktör olarak da BeÅŸiktaÅŸ’ta ÅŸampiyon olarak adını tarihe yazdırmıştı.

Bu sezon Antalyaspor’u çalıştıran Sergen Yalçın kırmızı-beyazlı takımın başında çıktığı 23 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 maÄŸlubiyet alarak 1.23 puan ortalaması tutturdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın