DoÄŸu Ekspresine alternatif: Karaelmas Ekspresi

0
3

Türkiye’nin yeni turistik treni Karaelmas Ekspresi, 12 Nisan’da baÅŸlayacak. Batı Karadeniz Turistik Tren Turu seferleri öncesinde, 8 Mart Cuma günü Ankara’dan çıktığı tanıtım turunu tamamladı. Türkiye’nin en meÅŸhur ekspresi olan DoÄŸu Ekspresine rakip olması bekleniyor.

Türkiye’nin yeni turistik treni Karaelmas Ekspresi, 12 Nisan’da baÅŸlayacak Batı Karadeniz Turistik Tren Turu seferleri öncesinde, 8 Mart Cuma günü Ankara’dan çıktığı tanıtım turunu tamamladı.

DoÄŸu Ekspresine yeni alternatif: Karaelmas Ekspresi
Karaelmas Ekspresi Batı Karadeniz Turistik Treniyle Ankara-Zonguldak hattında haftada bir gidiş ve bir geliş olarak turistik sefer düzenlenecek.

DoÄŸu Ekspresine yeni alternatif: Karaelmas Ekspresi
Talebe göre sefer sayılarının artırılması öngörülen turlar için seyahat acenteleri de farklı paketlerde seyahat seçenekleri sunacak.

DoÄŸu Ekspresine yeni alternatif: Karaelmas Ekspresi
Karaelmas Ekspresi Batı Karadeniz Turistik Tren Turu seferleri kapsamında, Ankara’dan baÅŸlayarak Çankırı, Karabük ve Zonguldak’ı içine alan tanıtım turunda, yolcular, Batı Karadeniz’in zengin doÄŸal, tarihi ve kültürel mirasını görme fırsatı buldu.

DoÄŸu Ekspresine yeni alternatif: Karaelmas Ekspresi
Rota boyunca üzüm bağları ve tarihi kalesiyle Kalecik, tuz mağarası ve müzeleriyle Çankırı, tarihi konakların bulunduğu Çerkeş, ziyaret edilen ilk duraklar oldu.

Karaelmas Ekspresi yolcularına, klasik Osmanlı kent mimarisinin en güzel örneklerinden UNESCO Kültürel Miras Åžehri Safranbolu’nun Arnavut kaldırımlı sokaklarında yürüme fırsatı sundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın