Ä°stanbul’da Bir Mesire Alanın kaderi…!

0
6

Ä°stanbul’un Anadolu yakasında bulunan Ä°BB ait Küçüksu mesire alanında senelerdir piknik yaparız, sabah koÅŸuları yaparız. Bu yakadan veya diÄŸer ilçelerden buraya akın akın gelirler öyle’ki kimi zaman otopark da yer bulamazsın yollar araba dolar Fakat deÄŸiÅŸmeyen kaderimiz olan BAKIMSIZLIK göze çarpar ;

1-Mesire alanın etrafındaki duvarlar dökülmüş mermerlerle doludur.(153 şikayete bir çok kere bu konu iletilmiş ama sonuç alınamamıştır.)

çözüm: Acilen Duvarların tamir edilmesi.

2-İnsanların sabah veya akşam koştukları koşu parkuru ne yazık ki halen ilk açıldığı zaman yapılan zemine sahiptir. Koşarken imalatında zemin yumuşak bir tabakayla beraber altına keçe ve diğer malzemelerle yapılmıştır .Sebebi de koşarken toprağa ayak değdiğinde yumuşak olarak yere temas etsin .Fakat uzun zamandır Zemin sert, çakıllı , çamur , taşlık bir zemin görünümünde bu da koşunun şartlarını kötüleştiriyor.

Çözüm: Acilen zemin çalışması yapılaması

3-İBB ait mesire alanı içerisinde ve dışında bulunan kiralık bisiklet rampalarında uzun zamandır BİSİKLET bulunmamaktadır. Buda bazı soru işaretlerini akla getirmektedir.

Çözüm tamamen boş olan buralara bisiklet konması

4-İçerde bulunan Çeşme görsellerinin Tarihi yansıtması için yapılan çalışmaya Biraz daha özen gösterilmesi iyi olacaktır. Çünkü Çeşmenin tarihsel anlamıyla alakası yoktur.

Kısacası kaderimiz olan İlgisizlik burada da yoğun bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. Sorumluk sahibi bir vatandaş olarak bu konularda 153 şikayet uygulamasında bunlar la ilgili defalarca şikayetim olmuştur. Hatta bu seçim sürecinde bilhassa arayarak bunları ilettim belki seçimin hatırına çabuk yapılır dedim ama boşa bir çaba oldu. İşin komik tarafı şikayetimle  ilgili her arayana şikayetimin içeriğini defalarca anlatmak zorunda kaldım. Aslında benim veya bir başkasının aramasına gerek yok Buraları kontrol eden , bakımını yapan Sorumlu kişi acaba ne iş yapar diye düşünmekteyim. Umarım Bu günkü seçim sonrası seçilecek yeni Belediye Başkanımız buraya bir el atarsa çok minnettar olacağız

Ayrıca yeni seçilecek olan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanımıza da başarılar dilerim yolu açık olsun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın