ITB Berlin Videocast: Dijital dönüşüme ve yapay zekaya odaklanın

0
1
BERLÄ°N – ITB Berlin 2024, Son bölüm, seyahat endüstrisindeki dijital dönüşüme odaklanıyor ve ITB Berlin Konvansiyonu’nda seçilen tema parçalarının ön izlemesini yapıyor.

Yapay zeka, seyahat sektörünün standart bir konusu haline geldi ve köklü bir değişim vaat ediyor. Aynı zamanda şirketlerin yapay zekayı nasıl mantıklı bir şekilde entegre edip kullanabilecekleri konusunda yoğun bir tartışma sürüyor. Özellikle araştırma bulgularına, pratik sonuçlara ve uzman görüşlerine olan talep artıyor.

Yapay zekaya özel olarak odaklanan en son ITB Travel Hero Videocast’in konusu dijital dönüşüm . ITB Berlin Konvansiyonu Uzmanlar Kurulu üyeleri Dirk Rogl , Dr. Markus Heller ve Lea Jordan , dijital teknolojilerin sunduÄŸu potansiyele dair etkileyici bilgiler veriyor ve ITB Berlin Konvansiyonu’nun ön izlemesini yapıyor. EtkinliÄŸin moderatörlüğünü Charlotte Lamp Davies , A Bright Approach üstleniyor.

itb-berlin-2024.pngKonu ister blockchain, siber güvenlik, web 3.0 veya yapay zeka olsun, ITB Berlin Convention 2024 çok çeÅŸitli konuları kapsıyor ve özellikle önde gelen teknoloji ve seyahat teknolojisi ÅŸirketlerinden etkileyici bilgiler vaat ediyor. Kongrede aralarında Google, Booking, Mastercard, TUI, Sabre ve Amadeus’un da bulunduÄŸu önde gelen uluslararası teknoloji ve BT uzmanları konuÅŸacak . Yalnızca toplam 17 parçadan beÅŸi, ayrıntılı bir görünüm sunacak ve seyahat endüstrisini birlikte ileriye taşımak için tüm deÄŸer zincirini yansıtan en iyi uygulamaları sunacak.

http://Video yayınını buradan izleyebilirsiniz:

Kaynak: ITB Berlin Videocast: Dijital dönüşüme ve yapay zekaya odaklanın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın