ITB Kariyer Merkezi: Başarılı bir kariyer için başlangıç ​​noktası

0
2
BERLÄ°N – Ä°TB Berlin 2024 5 – 7 Mart tarihleri ​​arasında Salon 4.1’deki ITB Kariyer Merkezi’nde iÅŸ arayanlar hayallerindeki kariyer hakkında bilgi edinebilecekler. Almanya’dan ve dünyanın dört bir yanından yaklaşık 15 üniversite, teknik kolej ve kariyer akademisi, seyahat ve turizm endüstrisindeki kurslar ve eÄŸitim fırsatları hakkında bilgi ve tavsiyelere sahip olacak.

Ä°sviçre EHL Otelcilik Ä°ÅŸletme Okulu, Brüksel’deki EVBB ve Hong Kong Politeknik Ãœniversitesi gibi prestijli kurumların yanı sıra Hochschule Heilbronn, Hochschule München, HWR Berlin ve IU Internationale Hochschule gibi Alman kurumları da temsil edilmektedir. Katılan kurumların ayrıntılı bir listesi ITBxplore’da bulunabilir .

Ulusal ve uluslararası yaklaşık 15 üniversite, uygulamalı bilimler üniversiteleri, meslek akademileri ve diÄŸer hizmet saÄŸlayıcılar, 5-7 Mart tarihleri ​​arasında ITB Kariyer Merkezi’nin Salon 4.1’inde sergilenecek.

ITB Kariyer Merkezi, işe alım alanında temsil edilecek olan Federal İş Ajansı tarafından desteklenmektedir. Burası, iş arayanların büyük ve küçük şirketlerin İK yöneticileriyle tanışabileceği, hayallerindeki işi bulabileceği ve değerli ipuçları ve kariyer tavsiyeleri alabileceği yerdir. Kapsamlı hizmetler, iş başvuruları için yerinde kontrol edilebilecek ücretsiz fotoğrafları içerir.

Federal İş Kurumu standındaki şirketler arasında AIDA Cruises, easyboarding, EURES, Fair Job Hotels eV, Motel One Group, MSC Cruises, Rocco Forte Hotels, UNICREW Management Liberia ve Viking River Cruises AG yer alıyor.

ITB Deniz Feneri Aşamasında ve Geleceğin Çalışma Parkurunda programın öne çıkanları

Seyahat ve turizm endüstrisinde gerekli beceriler nelerdir? Kadınlar kariyerden ne bekliyor? Bunlar , ITB Berlin Konvansiyonu’nun Gelecek Çalışma Programı’nda uzmanların cevap vereceÄŸi sorulardan sadece birkaçı . Gelecekteki Çalışma Yolu oturumlarına iliÅŸkin ayrıntılı bir genel bakışı burada bulabilirsiniz .

Salon 4.1’deki ITB Deniz Feneri Sahnesi’ndeki etkinlik programında da büyüleyici öne çıkan noktalar var:

Master Slam – dokuz üniversite yüksek lisans derslerini 5 Mart Salı günü saat 13.15’te sunacak

7 Mart PerÅŸembe günü saat 11:00’de kruvaziyer sektöründe iÅŸ görünümü ve kariyer olanaklarına iliÅŸkin panel tartışması

GeleceÄŸin Yetenekleri Hızlandırılmış AÄŸ OluÅŸturma etkinliÄŸi PerÅŸembe günü saat 13:00’te – 20’ye kadar genç yetenekli kiÅŸinin AIDA ve RUF Jugendreisen dahil sekiz katılımcı ÅŸirketle tanıştığı

Kaynak: ITB Kariyer Merkezi: Başarılı bir kariyer için başlangıç ​​noktası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın