ITB Berlin 2024’te saÄŸlık turizmi ön plana çıkıyor

0
4
Offical Opening Medical & Health Tourism Pavillons
BERLÄ°N – ITB Berlin’in kapılarını açmasına yalnızca birkaç hafta kala, tıp ve saÄŸlık turizmi segmentine iliÅŸkin giderek daha fazla ayrıntı açıklanıyor. Bu, Hırvat Ticaret Odası’nın Medikal Turizm segmentinde ilk kez temsil edilmesi ve Slovenya’nın ilk kez Salon 3.1’deki Medikal ve SaÄŸlık Pavilyonu’nda destekleyici bir ortak ve katılımcı olarak yer almasıdır .

Düzenli olarak katılan ortaklar arasında uzun süredir Premium ortağı olan Barcelona Medical Destination’ın yanı sıra FIT Reisen, Arnavutluk’tan Gremi Klinik, HTI – SaÄŸlık Turizmi Endüstrisi ve ESPA – Avrupa Spalar BirliÄŸi gibi diÄŸer katılımcılar da yer alıyor.

Ayrıca EHTTA’nın (Avrupa Tarihi Termal Kentler BirliÄŸi) çok sayıda ortak katılımcıyla katılımını geniÅŸlettiÄŸini ve ziyaretçiler için cazip bir etkinlik alanı sunduÄŸunu da belirtmek gerekir. Dernek, termal su tadım seansının yanı sıra ziyaretçi çekmek amacıyla Spa Sineması’na da ev sahipliÄŸi yapıyor.

Üç adam, içlerinden birinin tuttuğu cep telefonunun ön kamerasına bakarken gülümsüyor.

Medikal ve SaÄŸlık Pavyonu, 5 – 7 Mart tarihleri ​​arasında bu yılki ITB Berlin’de bir kez daha tıp ve saÄŸlık turizminin forumu olacak.

Medical & Health Pavilion’un resmi açılışı Salı günü saat 13.00’te gerçekleÅŸecek . – ardından Hırvatistan, Slovenya ve Barselona’dan katılımcılar ve ortaklarla birlikte Tıbbi Medya Öğle YemeÄŸi düzenlendi . Programda ayrıca bir sunum da yer alıyor. Medya temsilcileri Tıbbi Medya Öğle YemeÄŸi’ne artık kayıt yaptırabilirler .

Medya temsilcileri de ÇarÅŸamba akÅŸamı saat 17.30’dan 19.30’a kadar bir aÄŸ kurma etkinliÄŸine katılmaya davetlidir ve ÅŸimdi buradan kayıt yaptırabilirler .

Bu yılın öne çıkan bir diğer özelliği ise sunumlar, uzmanlarla röportajlar ve panel tartışmalarından oluşan etkileyici bir programın yer aldığı Tıp ve Sağlık Aşamasındaki Eğitim Merkezidir . Burada odaklanılan konular arasında diş hekimliği uyku tıbbı, termal su uygulamaları, sağlık ve spor turizmi yer almaktadır.

Son olarak ziyaretçiler, bu yıl 6 Mart ÇarÅŸamba günü saat 19:00’da Humboldt Forum’daki Baret çatı restoranında gerçekleÅŸecek olan ITB Tıp ve SaÄŸlık Gecesini sabırsızlıkla bekleyebilirler . Etkinlik sırasında her yıl verilen ITB Medikal ve SaÄŸlık Turizmi Ödülü’nün sunumu da gerçekleÅŸtirilecek . 2024 yılında imrenilen ödül, tıbbi saÄŸlığın önlenmesi, rehabilitasyon ve tıbbi termal uygulamalardaki olaÄŸanüstü baÅŸarılardan dolayı Slovenya Turist Kurulu’na verilecek.

Tıp Gecesi’nin sponsorları Hırvatistan Ticaret Odası, yurt dışına hasta gönderen Zamber Åžirketi ve Slovenya’dır.

Kaynak: ITB Berlin 2024’te saÄŸlık turizmi ön plana çıkıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın