Ä°YÄ° Parti’de BaÅŸkanlık yarışı kızışıyor.

0
6

Meral Akşener’in kurultayda aday olmayacağını sosyal medya üzerinden duyurmasının ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ve İyi Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın 27 Nisan’daki Genel Kurul’da aday olacağını duyurdu.

Meral AkÅŸener’in 27 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olan Ä°YÄ° Parti OlaÄŸanüstü Kurultayı’nda genel baÅŸkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından, partinin önemli isimlerinden Koray Aydın ve Ä°zmir Milletvekili Müsavat DerviÅŸoÄŸlu da genel baÅŸkanlık için aday olduklarını duyurdu. Her iki isim de yaptıkları açıklamalarda, partinin geleceÄŸi ve ülkenin ihtiyaçlarına dair vurgularla adaylıklarını kamuoyuna ilan ettiler.

Koray Aydın, gazeteci Ä°smail Saymaz’ın “Siz de genel baÅŸkanlığa aday mısınız?” sorusuna “Evet, ben de adayım” yanıtıyla adaylığını kamuoyuna duyurdu. Ä°YÄ° Parti’nin kurucu üyelerinden olan ve partide önemli roller üstlenen Aydın, partinin gelecek dönemde izleyeceÄŸi strateji ve politikalarda etkili olmayı hedefliyor.

‘Ä°STÄ°ÅžARELER SONUCUNDA ADAY OLDUM’
DiÄŸer yandan, Ä°YÄ° Parti Ä°zmir Milletvekili ve grup baÅŸkanvekili Müsavat DerviÅŸoÄŸlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “27 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olan Seçimli OlaÄŸanüstü Kurultay’da Genel BaÅŸkanlığa aday olacağımı kamuoyunun bilgi ve takdirlerine arz eder, saygılar sunarım” ifadeleriyle adaylığını ilan etti. DerviÅŸoÄŸlu, sürecin parti geleneklerine uygun olarak yürütülmesi ve geniÅŸ kapsamlı istiÅŸareler sonucu alınan kararın partisi ve ülkesi için hayırlar getirmesini dilediÄŸini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın