Miray Cruises, 2024 Mart’ta Ege adaları seferlerine başlıyor

0
3
İSTANBUL – Türkiye’nin ilk kruvaziyer Gemisi “MV GEMINI” – Miray Cruises, 1074 yolcu kapasiteli lüks kruvaziyer 2024 Mart ayında ilk seferine çıkmak için gün sayıyor.

Dünyada Cruise Tatili sektörünün 50 milyar dolara yakın büyüklüğe ulaştığını belirten Miray International – Miray Cruises Genel Müdürü Osman Erler, “Türkiye bu büyüklükten yeterli payı alamıyor. Türk şirketi olarak sektörde güçlü olabilmemiz için kendi gemilerimize ihtiyacımız var. Gerçekleştirdiğimiz bu yatırım Türk Cruise sektörü için tarihi bir hamledir” dedi.
Ege’de Yunan firmalarının güçlü olduğu Cruise piyasasında artık bir de Türk firması yer alacak. Miray Cruises Kruvaziyer otel işletmeciliği sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Miray International, satın aldığı “MV Gemini” lüks yolcu gemisiyle büyük bir yatırıma imza attı.

miray-cruises.jpg

KENDI GEMILERIMIZE IHTIYACIMIZ VAR.
Dünyada Cruise Tatili sektörünün 50 milyar dolara yakın büyüklüğe ulaştığını belirten Miray International – Miray Cruises Genel Müdürü Osman Erler, “Türkiye bu büyüklükten yeterli payı alamıyor. Türk şirketi olarak sektörde güçlü olabilmemiz için kendi gemilerimize ihtiyacımız var. Gerçekleştirdiğimiz bu yatırım Türk Cruise sektörü için tarihi bir hamledir.

Son yıllarda giderek popülerleşen Cruise Tatili sektörü, dünyada yaklaşık 50 milyar dolarlık büyüklüğe ulaştı. Ege ve Akdeniz’de bu büyüklükten aslan payını alan Yunan şirketlerine karşı Türkiye’den ilk hamle Miray International – Miray Cruises’dan geldi. Sektörde uzun yıllardır hizmet veren şirket, lüks yolcu gemisini satın alarak Cruise sektöründe büyük bir yatırım gerçekleştirdi.

ULUSLARARASI REKABETTE ELIMIZ GÜÇLENİYOR
Bu satın almanın kruvaziyer otel işletmeciliği sektörü için çok önemli olduğunu belirten Miray International – Miray Cruises Genel Müdürü Osman Erler, bu çok büyük bir sektör ve Ege’de bu büyüklükten en çok payı Yunan şirketleri alıyor.
Miray International – Miray Cruises olarak sefere hazırladığımız “MV GEMINI” lüks gemimizle Cruise sektöründe büyük başarıya imza attık. Bu satın alma Türk Cruise sektörü için tarihi bir hamledir. Uluslararası rekabette elimizi güçlendirecektir” ifadelerini kullandı.

KUŞADASI’NDAN 21.MART’DA TURLARA BAŞLAYACAK
Kuşadası’ndan seferlerine çıkmak için hazırlanan Miray Cruise gemimiz , “MV GEMINI” 21.03.2024’de turlarına başlayacak. Miray Cruise gemisinin EGE’de en gözde seyahat gemilerinden biri olduğunu belirten Osman Erler, şu bilgileri paylaştı: “400 yolcu kabini bulunan gemimiz, 1.074 yolcu kapasitesine sahip. 163.81 metre uzunluğunda olan “MV GEMINI”seyahat gemisi, yakın zamanda Türkiye çıkışlı Kuşadası, Patmos, Pire/Atina, Mikanos, Santorini ve Rodos Seferlerine başlayacak. Ege’de Yunan adaları arasında yolculuk edecek gemi Türk Misafirperverliğinde Uluslararası Mutfak ve Eğlence konseptinde Sabah, Öğle, Akşam ve gece yarısı çorba ikramları hizmet vererek farkını ortaya koyacak.20 Ekim’e kadar devam edecek 3 ve 4 gecelik Seferlerlerimiz’de Kuzey ve Güney Amerika, Kanada, Almanya, Ingiltere, Japonya,Gürcistan, Yunanistan ve Türkiye’den Misafirlere hizmet vermektedir.

Kaynak: Miray Cruises’ın 2024 Mart’ta Ege adaları seferleri başlıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın