THY’den Ordu – Giresun Almanya seferleri temelli iptal edildi

0
8

THY Ordu-Giresun Havalimanı’ndan (OGU) Almanya’nın 4 büyük ÅŸehrine seferler düzenliyordu. Üç ÅŸehri temelli iptal etti.

MÃœNÄ°H -THY Ordu-Giresun Havalimanı’ndan (OGU) Almanya’nın 4 büyük ÅŸehrine seferler düzenliyordu. Üç ÅŸehri temelli iptal etti. THY Ordu-Giresun Havalimanı’ndan (OGU) Almanya’nın Münih, Dusseldorf, Hamburg ve Frankfurt, Avusturya’da Salzburg kentlerine direkt uçuÅŸlar düzenliyordu.

THY, Ordu Giresun Havalimanı’ndan sadece Almanya Münih’e direkt uçacak. Ordu ve Giresun en çok gurbetçiye sahip iki il olmasına raÄŸmen havalimanında yeterli sefer olmuyor.

THY son yıllarda yaz dönemi Ordu-Giresun Havalimanı’ndan (OGU) Almanya Münih, Dusseldorf, Hamburg ve Frankfurt, Avusturya’da Salzburg’a direkt uçuÅŸlar düzenliyordu. THY bu yaz Dusseldorf, Hamburg, Frankfurt ve Salzburg uçuÅŸlarını iptal etti.

THY, Ordu Giresun Havalimanı’ndan sadece Münih’e direkt uçacak. SunExpres Yolları Ordu Giresun Havalimanı’ndan Almanya Dusseldorf’a Haziran ayının ilk haftasından Ekim ayının son haftasına kadar haftada bir sefer düzenleyecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın