2024’ün en popüler 10 gemi seyahati destinasyonu

0
4

İSTANBUL – Gezgin olmayı düşünenlerin kafasını kurcalayan asıl soru “gemiye çıkmalı mıyım?” değildir. “ Nereye gitmeliyim?” sorusudur . Dünya çapında yüzlerce potansiyel seyahat destinasyonunun olduğu ve bunların büyük çoğunluğunun destansı bir gezi olduğu bir sır değil.
Ancak belirli bir bölgeyi keşfetmeye karar verseniz bile, aslında nereye gideceğinizi seçmek, oldukça ciddi bir karar felci vakasıyla sonuçlanabilir. Zengin kültür, mutfak, müzik, manzara ve gece hayatının bir karışımını sunan yerler olan en iyi gemi seyahati destinasyonlarını seçtik. . Ve en iyi kısmı? Yetişkinlere özel lüks yolculukların hepsini ziyaret edebilirsiniz .

Renkli Karayip limanlarından Avustralya’nın engebeli kıyı şeridine kadar bunlar 2024’te ziyaret edilecek en iyi gemi seyahati destinasyonların sıraladık.

KARAYIPLERDE KIYILARI KEŞFEDIN
Tropik destinasyonları düşündüğünüzde aklınıza hemen Karayipler gelir . Ve bunun nedeni sadece yıl boyunca sıcak iklim ve turkuaz sular değil, her biri kendine özgü kültür ve manzaraya sahip, keşfedilecek düzinelerce adanın bulunmasıdır. Karayipler’i bu kadar çekici kılan şey de rahatlığıdır. Tek yapmanız gereken PortMiami’ye hızlı bir uçuş yapmak ve bum, ister çiftler kaçamağı, ister bekarlığa veda partisi, grup arkadaş gezisi veya tek başınıza kaçış olsun, hayalinizdeki plaj tatiline doğru yola çıkan bir Virgin Voyages gemisindesiniz.

BRIDGETOWN, BARBADOS
Güney Karayip Adaları, pitoresk plajlar ve doğa harikalarına ulaşın. San Juan’dan ayrılmak yepyeni bir Karayip bölgesinin kilidini açarak Güney Karayip adalarını ziyaret etmeyi kolaylaştırıyor. Renkli Eski San Juan limanını keşfettikten sonra Tortola, Guadeloupe, Barbados, St. Lucia ve Antigua gibi yerlere yelken açın. Bu, Karayipler’in klasik bozulmamış beyaz kumlu plajlarını, görkemli Piton Dağları, Barbados’un dost canlısı kültürü ve Guadeloupe’nin ikonik romu dahil olmak üzere St. Lucia’nın yemyeşil doğal güzelliğiyle birleştirmek anlamına gelir. Zamanınızı St. Lucia’daki Pitons’ta yürüyüş yaparak, gözlerden uzak Tortola Hamamları’nın keyfini çıkararak, Antigua’nın birçok plajından birinde dinlenerek veya Pointe-à-Pitre’deki yerel balık pazarını dolaşarak geçirin.

ST.CROIX, ABD VIRJIN ADALARI
Doğu Karayip Adaları, Tropikal huzur veriyor.ABD Virgin Adaları, Karayipler’deki en çarpıcı limanlardan bazılarıdır. Örneğin St. Croix adası yemyeşil dağları, zengin tarihi, korsan tarihi, sanat ortamı ve turkuaz sularıyla tanınır ve bu da onu bölgedeki en rahatlatıcı adalardan biri yapar. Oraya ulaşmanın en iyi yolu, Bahamalar’daki Bimini’deki Virgin Voyages Beach Club’da son durağı yapmadan önce Miami’den Dominik Cumhuriyeti’ndeki Puerto Plata, San Juan ve St. Croix’e yelken açan Doğu Karayip Adaları güzergahımızdır.

BIMINI, BAHAMALAR
Bimini, Bahamalar, bir cennet vahası iibi sizi karşılıyor. Sahil kenarında havuz partisini kim sevmez? Bimini’deki Virgin Voyages Beach Club, Denizcilere havuz başında DJ’in ürpertici sesleriyle dinlenme, özel bir kabana kiralama veya günü sahilde uzanarak geçirme şansı veren mükemmel bir Bahama kaçamağıdır. Ayrıca havuz başında içeceklerin ve ücretsiz atıştırmalıklardan oluşan özel bir menünün keyfini çıkarabilirsiniz.
Ancak mesele sadece Bimini’deki plaj kulübü değil . Ayrıca çeşitli kıyı gezileri ile adayı daha kapsamlı bir şekilde keşfedebilirsiniz. Balayı Limanı’nda vatozlarla yüzmeye gidin, jet ski turu yapın, vahşi yunus safarisine çıkın ya da karada kalıp adanın kendi kültür turuna çıkın.

COZUMEL, MEKSIKA
Cozumel (Playa del Carmen), Meksika, bir hayalperestin kapısı haline geldi. Güneş arayan gezginler için MEKSIKA hemen hemen her zaman çağırıyor. Meksika’nın tamamı plajlar ve tatil yerlerinden ibaret değil. Karayipler’in tarihi, coğrafi ve mimari açıdan en zengin yerlerinden biri olan Meksika, lagünlerden cenotlara, ormanlardan antik tapınaklara kadar her şeye sahiptir .
5 gecelik Riviera Maya yolculuğumuz, Miami’den Cozumel’e (Playa del Carmen) yelken açarak Meksika’nın tadına varmanın mükemmel bir yoludur; burada Chichén Itzá kalıntılarını ziyaret edebilir, Cenote Ik Kil’in mercan resiflerini keşfetmesini görebilir ve kendinizi şımartabilirsiniz. tacos ve tekila. Bahamalar’daki Bimini Beach Club’da havuzda veya sahil kenarında dinlenerek yolculuğunuzu sonlandırın.

AVRUPA VE AKDENIZ, EN GÖZ ALICI BÖLGE
Herkes bir Avrupa gezisinin hayalini kurar. Avrupa’ya seyahat etmenin gerçekten güzel yanı, çok sayıda farklı kültürü nispeten kısa bir sürede ve hatta coğrafi olarak çok uzağa gitmeden ziyaret edebilme yeteneğidir. Bir gün İbiza’da parti yapıyor olabilirsiniz, ertesi gün Fransız kırsalında birinci sınıf şarap yudumlayarak geziniyor olabilirsiniz ve ertesi gün leziz İtalyan mutfağının tadını çıkarıyor olabilirsiniz. Ana limanımız Barselona aynı zamanda başlı başına bir mimari ve mutfak destinasyonudur.

YUNANISTAN
Yunan Adaları, ışıltılı ve göz alıcı yapısıyla turist çekiyor. Yunanistan’ı yüzlerce kez ziyaret ettiğinizde yine de her şeyi göremeyebilirsiniz, ülkeyi bu kadar özel kılan da bu. Binlerce Ege adasından görkemli antik kalıntılara kadar burada asla ayrılmak istemeyeceğiniz yapacak ve görecek kadar çok şey var. Santorini’nin beyaz badanalı kiklad binalarıyla kaplı pitoresk sokaklarında dolaşın, Rodos’ta Bizans İmparatorluğu’nun kalıntılarını gün yüzüne çıkarın ve Mikonos’un şık gece hayatının tadını çıkarın. 7 gecelik Yunan Adası Glow yolculuğumuz size tüm önemli noktaların tadına varmanızı sağlar.

İBIZA, İSPANYA
İbiza, sansasyonel sahil noktaları ile eğlenceye dalın. İbiza, sadece ünlü parti ortamıyla değil, aynı zamanda daha sessiz, daha huzurlu yanıyla da Akdeniz’in en parlak mücevherlerinden biri. Günlerinizi kumlu koylarda, tarihi eski kentte dinlenerek, pazarların ve butiklerin bohem atmosferine dalarak geçirin. Geceleri kendinizi adanın efsanevi dans kültürüne bırakın ve dünyaca ünlü DJ’lerin müziğine kapılın. 7 gecelik Fransız Daze ve İbiza Geceleri seyahat programımızda, bu iki dünyanın en iyilerinin yanı sıra Marsilya, Cannes ve Mallorca ziyaretlerini de deneyimleyeceksiniz.

SIDNEY, AVUSTRALYA
Avustralya ve Yeni Zelanda uzak ama sihirli. En cesur gezginler için bile yapılacaklar listesi destinasyonları olan Avustralya ve Yeni Zelanda, oraya varmak için gereken süre ve en karmaşık soru nedeniyle seyahat etmeyi düşünmek genellikle göz korkutucu yerlerdir: Vardığımda ne yapacağım? Virgin Voyages, size her iki ülkenin en iyi yönlerini göstermek için tasarlanmış birkaç Güney Pasifik seferi sunarak bunu kolaylaştırıyor. İster Avustralya kıyılarında balina izliyor olun, ister Tazmanya’daki yaban hayatını görüyor olun, ister Yeni Zelanda’da Tolkien benzeri manzaralarda yürüyüş yapıyor olun, yanınızdayız.

BALI, ENDONEZYA
Bali, Endonezya, Tanrıların Adası’nda kutsallığın zirvesine ulaşın. Gemiyle yolculuk, Güneydoğu Asya’yı, özellikle de Bali adasını görmenin mükemmel yoludur. Bali, dijital göçebeler için bir cennetten çok daha fazlası, gerçekten her şeye sahip: tapınaklar, pirinç terasları, maymun ormanları, su sporları, geleneksel ateş dansı ve uygun fiyatlı (ama lezzetli) yemekler. Ubud’da ormanda yürüyüşe çıkın, Ayung Nehri boyunca bisiklet sürün ve antik Bali tapınaklarını ziyaret edin. Efsanevi Uluwatu Tapınağı’nda geleneksel bir akşam yemeğinin ve ayrıntılı bir ritüel danstan oluşan bir gösterinin keyfini bile çıkarabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın