Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana Sayfa ManÅŸet Bu hafta beÅŸ film vizyona girecek.

Bu hafta beÅŸ film vizyona girecek.

0
1

Sinema salonlarında bu hafta ikisi yerli, beş film vizyona girecek.

“Hayatla Barış”

Taner Ölmez, Nazan Kesal, Bülent Ä°nal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz ve Sinan Tuzcu’nun rol aldığı “Hayatla Barış” izleyici ile buluÅŸacak.

Ekin Pandır’ın yönetmenliÄŸini üstlendiÄŸi film, küçük yaÅŸta talihsiz bir kaza yaÅŸayan Barış Telli’nin, bu kazadan sonra verdiÄŸi yoÄŸun mücadeleyle sadece Ampute Futbol Milli Takımının deÄŸil, ülke tarihinin en ilham veren sporcularından biri olmasını anlatıyor.

“Erdal ile Ece” 

Åžahan Gökbakar’ın Seda Türkmen ile baÅŸrolünü paylaÅŸtığı yeni filmi “Erdal ile Ece” komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Togan Gökbakar’ın yönetmen koltuÄŸunda oturduÄŸu film, günümüz evlilik iliÅŸkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada ortaya çıkan olayları mizahi bir dille ele alıyor.

“Ä°lgi Alanı” 

ABD, BirleÅŸik Krallık ve Polonya ortak yapımı dönem filmi “Ä°lgi Alanı” , Auschwitz kampı komutanı Rudolf Höss ve eÅŸi Hedwig’in, kampın yanındaki bir ev ve bahçede, aileleri için ideal bir yaÅŸam kurması hikayesini merkezine alıyor.

Sandra Hüller, Christian Friedel ve Ralph Herforth’un rol aldığı filmi Jonathan Glazer yönetti.

“Ritüel” 

Christopher Smith’in yönetmenliÄŸini yaptığı “Ritüel” haftanın gerilim ve korku filmi olarak beyaz perdede yerini alacak.

Jena Malone, Danny Huston, Ian Pirie’nin oynadığı filmin konusu özetle şöyle:

“Rahip olan erkek kardeÅŸinin şüpheli ölümünün ardından Grace, gerçekte ne olduÄŸunu öğrenmek için Ä°skoçya’daki Mount Savior Manastırı’na gider. KardeÅŸinin başına gelenleri öğrenmek ve geçmiÅŸi ile yüzleÅŸmek için manastıra geldiÄŸinde, kendisini kutsal bir ayinin içinde bulur.”

“Oyuncaklar Firarda” 

Jeremie Degruson’un beyaz perdeye uyarladığı “Oyuncaklar Firarda” animasyon severleri sinema salonlarına çekmeyi amaçlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın