Denizli’deki BaÄŸbaşı Yaylası’na ziyaretçi akını

0
457

Denizli‘de muhteÅŸem manzarası ve doÄŸal güzelliÄŸiyle her mevsim cazibe merkezi olan BaÄŸbaşı Yaylası, yoÄŸun ilgi görüyor.

BüyükÅŸehir Belediyesi’nin 2015 yılında tesis haline getirerek hizmete açtığı Denizli Teleferik ve BaÄŸbaşı Yaylası, yılın 4 mevsimi yoÄŸun ilgi görüyor. Her gün binlerce kiÅŸinin akın ettiÄŸi tesis, kentteki yayla turizminin de merkezi oldu. MuhteÅŸem manzarası ve doÄŸal güzelliÄŸiyle her mevsim cazibe merkezi olan BaÄŸbaşı Yaylası’na turizmciler de özel turlar düzenlenmeye baÅŸladı.

2.5 MÄ°LYONDAN FAZLA ZÄ°YARETÇİ…

Her mevsim cazibe merkezi haline gelen 1500 metre rakımdaki tesiste bungalov evler, çadır kamp alanı, restoran ve piknik alanı ziyaretçilerine hizmet veriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, yayladaki tesisin kente kazandırdıkları en büyük projelerden biri olduğunu belirterek, il turizmine yeni bir soluk getirdiğini söyledi.

Denizli’nin artık yayla turizminin merkezlerinden biri olduÄŸunu kaydeden Zolan, “Yayla, 4 mevsim cazibe merkezi haline geldi. Yazın sıcaktan bunalan kışın ise kar görmek isteyen vatandaÅŸlarımız buraya akın ediyor” dedi. Tesisi 4 yılda 2.5 milyondan fazla kiÅŸinin ziyaret ettiÄŸini dile getiren Zolan, “MuhteÅŸem doÄŸasının yanında burada konaklama imkanları, sosyal alanlar, oyun ve eÄŸlence mekanlarıyla vatandaÅŸlarımıza ayrı bir güzellik sunduk. Denizli’ye böylesine güzel bir deÄŸeri kazandırdığımız için mutlu ve gururluyuz” diye konuÅŸtu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın