DoÄŸal klima olur mu demeyin!

0
2

Yazları sıcaktan kaçan buraya geliyor! Doğal klima olur mu demeyin: Serinliğe k
Sıcaktan kaçmak isteyenler, serin bir yolculuğa çıkmak için yer arayanlar burası tam size göre. Çölün ortasındaki su pınarı gibi ferahlık verecek olan bu yer seninle kavuşmak isteyenlerin akın ettiği bir yer olarak biliniyor. İşte doğal kliması olan o ilimiz…

Son zamanlarda yalnızca yaz mevsiminde değil diğer mevsimlerde de beklenmedik sıcaklıklar yaşanmaya başladı. Hal böyle olunca sıcaktan kaçmak isteyen insanlar seyahat yapacakları yerleri serin bölgelerden tercih etmeye çalışıyor. Burası ise yazları sıcaktan kaçanların ilk adresi. Doğal klima diyebileceğimiz şelalesiyle resmen ferahlık saçıyor.

YAZ KIŞ GÖRSEL ŞÖLEN SUNUYOR
Tokat’ın Pazar ilçesinde bulunan Ocaklı Şelalesi yaz kış görsel şölen sunuyor. Birçok doğa severin ziyaret ettiği şelale turizme kazandırılmayı bekliyor.

Tokat’ın pazar ilçesine 15 km uzaklıkta bulunan Ocaklı köyü, Ocaklı Åželalesini sınırları içerisinde bulunduruyor. DoÄŸa severlerin, piknik severlerin, kamp severlerin dikkatini çeken bu ÅŸelale gelenleri resmen masalsı bir yolculuÄŸa çıkarıyor.

İlkbaharda suyu artan şelale yaklaşık 24 metre yükseklikten dökülüyor. Görkemli bir manzaraya ev sahipliği yapan şelale özellikle yaz aylarında doğal bir klima etkisi sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın