EGO duyurdu, Toplu taşımada yeni düzen! Ücret toplama sistemi değişti

0
15
Ankara’da toplu taşıma araçlarından sorumlu olan EGO Genel Müdürlüğü önemli Bir açıklamada bulundu. Yapılan duyuruda toplu taşıma araçlarında kullanılan elektronik ücret toplama sisteminde deÄŸiÅŸikliÄŸe gidildiÄŸi aktarıldı. Ä°ÅŸte tüm detaylar…

Ankara’da toplu taşıma kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren o açıklama EGO Genel Müdürlüğü’nden geldi. Yapılan açıklama doÄŸrultusunda toplu taşıma araçlarında elektronik ücret toplama sisteminin yenileneceÄŸi belirtildi. Ä°ÅŸte tüm detaylar…

ÃœCRET TOPLAMA SÄ°STEMÄ° YENÄ°LENDÄ°

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 2013 yılında kurulan eski sistemin teknolojik yetersizliği ve sık sık arızalanması nedeniyle yeniliğe gidildiği belirtildi. Dolum ünitelerinin çalışmaması, kart okuma eksikleri ile birlikte yolcu şikayetleri göz önüne alındığında EGO Genel Müdürlüğü duruma kayıtsız kalmadı. EGO ve özel tüm toplu taşıma araçlarında kurulum sürecinin devam ettiği belirlenirken yeni sistem ile birlikte Hızlı yükleme, NFC kullanımı, sorunsuz kredi kartı ile biniş işlemleri ve kişiselleştirilmiş kalp deneyimi, anlık takip, denetleme gibi pek çok farklı yenilik Ankaralılarla buluşuyor.

ankara-ulasim-ucret.jpg

ANKARA’DA HAYAT HIZLI YAÅžANACAK

Toplu taşıma araçlarında yapılan yenilik ile birlikte Ankaralılar daha hızlı bir şekilde Toplu taşıma araçlarını kullanabilecek. Bunun yanı sıra araç içi Kameramı bilgilendirme ekranlarında yenileneceği belirtilirken daha güvenli bir yolculuk imkanı tanınacak. Bilgilendirme ve o anons hizmetinin devreye girmesi ile birlikte engelli yolcuların sıkıntı yaşamadan yolculuk yapabilmesi de sağlanacak. Haziran ayı içerisinde geçiş işlemlerini tamamlanması hedeflenirken Kaçak binişlerin engellenip düzenli veri akışı ile yolculuk taleplerine göre ulaşım planlaması yapılacağı vurgulandı.

ankara-ulasim-kapak-5.jpg

EGO CEP’TE UYGULAMASINDA YENİ DÜZEN

GeçiÅŸ dönem sürecinde eski ücret toplama sisteminin firmasının taahhütlerinin yerine getirmede göstermiÅŸ olduÄŸu eksiklik ve ilgisizlik nedeniyle eski validatörlerde yaÅŸanan Bazı sorunların sona ereceÄŸi aktarıldı. EGO CEP’TE Uygulamasında yeni sistem uygun ÅŸekilde güncellemekle birlikte yeni versiyonu ile yolcuların ulaşım planlamalarının daha etkin bir ÅŸekilde yapılacağı aktarıldı. Toplu taşımada yaÅŸanan sorunlar ÅŸikayetler en hızlı ÅŸekilde uygulama üzerinden iletilmekle birlikte takip edilmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın