ENEREX Antalya’dan Otelcilere Özel Enerji Oturumları

0
580
ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, “Fuarımıza güneş enerjisi, rüzgar enerjisi, biyo kütle, enerji verimliliği uygulamaları yapan sektörün öncü firmaları katılıyor.”dedi.

ANFAŞ Uluslararası Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş, tarafından ilk kez düzenlenen “Enerji Verimliliği ve Dönüşümü Fuarı- ENEREX Antalya”bölgenin ekonomi lokomotifi turizm sektörünün uluslararası arenada daha iyi rekabet edebilmesi için örnek bir çalışma ile enerji sektörüne yönelik önemli oturumlar düzenleyecek. 

Enerex Antalya Enerji Verimliliği ve Dönüşümü Fuarı’nın ana sponsorunun güneş enerjisinin öncü firmalarından CW Enerji olduğunu vurgulayan ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, “Fuarımıza güneş enerjisi, rüzgar enerjisi, biyo kütle, enerji verimliliği uygulamaları yapan sektörün öncü firmaları katılıyor.”dedi.

ANFAŞ Uluslararası Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş, yönetiminde 27-29 Şubat 2020’de tarihinde organize edilen Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED), Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER), Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği (EYODER) gibi enerji sektörünün önde gelen sivil toplum kuruluşları tarafından da desteklenen “Enerji Verimliliği ve Dönüşümü Fuarı ENEREX Antalya”, 15-18 Ocak 2020’de düzenlenecek ANFAŞ Hotel Equipment & Food Product Fuarı’nda dört özel enerji temalı oturumla sahneye çıkacak.  

Konaklama ve Ağırlama sektörünün en güçlü etkinliği ANFAŞ Hotel Ekipmanları Fuarı’nda ENEREX Antalya ekibi, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticilerini konuşmacı olarak bu oturumlarda ağırlayacak.

– Solarbaba’nın Kurucusu Ateş UĞUREL moderatörlüğünde “Çatılarımızda Güneş Toplayalım”

– EYODER Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik SPORCU moderatörlüğünde “Endüstriyel Yapılarda ve Otellerde Enerji Verimliliği” 

– Enerji Sektörünün önde gelen köşe yazarı ve ENEREX Antalya Enerji Verimliliği ve Dönüşümü Fuarı’nın Koordinatörü Hasan YİĞİT moderatörlüğünde “Depolama ve Elektrikli Şarj İstasyonları” 

– Prof. Dr. Osman YALDIZ moderatörlüğünde “Gıda ve Yeşil Atığın Enerji Üretimi Yoluyla Değerlendirilmesi” başlıklarında düzenlenecek oturumlarla başta turizm-otel sektörü olmak üzere birçok sektörün en büyük harcama kalemi enerji maliyetlerinin düşürülmesi ve enerjinin verimli kullanılması konularında uzmanlar ile sektör yöneticileri bir araya gelecek.

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Enerex Antalya Fuarı ve oturumlarla ilgili yaptığı açıklamada, otel sahiplerinden gelen talep üzerine 27-29 Şubat 2020’de düzenlenecek “ENEREX Antalya Enerji Verimliliği ve Dönüşümü Fuarı” kapsamında B2B oturumları düzenleyeceklerini bildirdi. Bıdı, bu özel oturumda üst düzey otel yöneticileri için enerji sektörünün önde gelen Yönetim Kurulu Başkanları veya CEO’ları tarafından sunumlar gerçekleştirileceğini ifade etti.

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, ANFAŞ liderliğinde ilk kez düzenlenecek bu fuarla bölgenin itici gücü turizmin enerji maliyetlerini düşürme hedefiyle, ülke turizminin gelişmesi ve turizm sektörünün uluslararası arenada daha iyi rekabet etme çabasına destek olma amacıyla yola çıktıklarını kaydetti. Bıdı, “ENEREX Antalya Enerji Verimliliği ve Dönüşümü Fuarı’nda“Turizmciler, enerjiyle ilgili tüm soru ve sorunlarına en doğru yanıtı alacak. Enerji verimliliği sağlayacak son teknoloji tüm sistemleri görme fırsatı yakalayacak. Aynı zamanda enerji sektörünün öncü firmalarıyla bir araya gelme imkanı bulacak. Turizm camiasını fuarımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın