Galatasaraylı eski futbolcu Metin Çekiçler hayatını kaybetti.

0
7

Galatasaray’ın efsane futbolcularından ve Divan Kurulu Ãœyesi Metin Çekiçler, 63 yaşında hayatını kaybetti. Çekiçler, Kuzguncuk Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Galatasaray camiasında “Küçük Metin” lakabıyla tanınan eski futbolcu ve Galatasaray Divan Kurulu Ãœyesi Metin Çekiçler 63 yaşında hayatını kaybetti.

Sarı kırmızılılarda acı haberi Galatasaray Åžef Scout’u Åžef Scout duyurdu. Ardından Galatasaray Kulübü’nden açıklama geldi.

Utkucan kiÅŸisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Galatasaraylı eski futbolcu, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu üyesi, Galatasaray profesyonel futbol takımının kıdemli scoutu namı diÄŸer Küçük Metin’i, Metin hocamızı, Metin Çekiçler’i kaybettik. Tüm camiamızın, sevenlerinin ve ailesinin başı saÄŸ olsun. Kaybımız çok büyük” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY’DAN BAÅžSAÄžLIÄžI MESAJI
Galatasaray Kulübü de resmi internet sitesinden başsağlığı mesajı yayınladı:

“Kulübümüzün eski futbolcularından, 9039 sicil numaralı Divan üyesi, Galatasaray Futbol A Takımımızda Scout Uzmanı olarak görev yapan Metin Çekiçler’in vefat ettiÄŸi haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiÅŸ bulunuyoruz. Merhumun cenazesi, 22 Mayıs 2024 ÇarÅŸamba günü Kuzguncuk Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, Türk futboluna ve camiamıza baÅŸsaÄŸlığı dileriz.”

Kariyerine Galatasaray altyapısında başlayan Metin Çekiçler, daha sonra Mersin İdmanyurdu ve Kahramanmaraş formaları da giydi. Merkez orta sahada görev yapan Çekiçler 1986 yılında futbolculuk kariyerini noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın