İstanbul sabaha böyle uyandı! 72 saat boyunca devam edecek.

0
2

Ä°stanbul’da güneÅŸ bir türlü doÄŸmak bilmiyor. PerÅŸembe sabahına gözünü açan Ä°stanbullular neye uÄŸradığını ÅŸaşırdı. 72 saat boyunca sürecek, dakikalar geçmek bilmeyecek. Aynı anda iki taraftan geliyor. Ä°ÅŸte tüm detaylar…

Ä°stanbul’da yaÅŸayan milyonlarca vatandaÅŸ güne karanlık bir baÅŸlangıç yaptı. GüneÅŸ Bir türlü yüzünü göstermek bilmezken 9 Mayıs 2024 PerÅŸembe günü Ä°stanbul adeta griye büründü. Anadolu Yakası’nda bazı kesimlerde sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis hayatı olumsuz etkiliyor. 72 saat boyunca rahat yok. Ä°ÅŸte tüm detaylar…

İSTANBUL GRİYE BÜRÜNDÜ
9 Mayıs 2024 sabahı itibariyle Ä°stanbul gri ÅŸehir oldu. Anadolu Yakası’nın bazı kesimlerinde erken saatlerden itibaren etkili olan sis 72 saat boyunca mega kenti karanlığa bürüyecek. Ä°ki koldan harekete geçen çöl tozları ise cuma ve cumartesi günleri etkisini gösterecek. Hem Afrika hem de Suriye’den yola çıkan çöl tozu adım adım Türkiye’ye doÄŸru ilerliyor.

Ä°stanbul’un Anadolu Yakası’nda Kuzey bölgeleri ile Kuzey Marmara otoyolunun Çekmeköy kesimlerinde yoÄŸunlaÅŸan sis yer yer etkisini gösteriyor. Trafikte yaÅŸanabilecek aksamalara karşı uyarılar yapılırken bazı ana cadde ve viyadüklerde görüş mesafesinin düştüğü belirtildi. Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi tarafından yapılan uyarılar kapsamında Cep Trafik uygulamasına göre kent genelinde trafik yoÄŸunluÄŸunun saat 07.25 itibariyle %45’e ulaÅŸtığı belirtildi.

72 SAAT KAPALI MOD
Hava Forum tarafından yapılan açıklama doÄŸrultusunda 72 saat boyunca Ä°stanbul’un griye bürüneceÄŸi belirtildi. Paylaşımda “Ä°stanbullular 72 saat gri moddayız. Bu havaları sevenlere müjdeler olsun…” ifadelerine yer verildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın