İstanbulkart bakiye işlemlerinde yeni dönem!

0
3

İstanbulkart bakiye işlemlerinde yeni dönem başlıyor. İstanbulkart’ın yaptığı duyuru sonrasında o ücretler sil baştan değişti. Yeni tarifeli dönem 15 Mart itibariyle başlayacak. İşte detaylar…

İstanbulkart tarafından yapılan duyuruda, mobil dolum ücretlerine zam uygulandığı belirtildi. İstanbulkart Çerçeve Sözleşme kapsamında yapılan yeni fiyatlandırma 15 Mart 2024 tarihi itibari ile geçerli olacak.

İstanbulkart, Mail ve SMS yolu ile kullanıcılara duyuru mesajı yollandı. Bankalar ve BELBİM arasındaki protokol kapsamında İstanbulkart kullananlar, kartlarına bankalardan yaptıkları yüklemelerin yüklemelerin ardından bankalara da komisyon ödemesi yapılıyor. Kullanıcıların ödediği bu ücret 15 Mart tarihi itibari ile zamlanacak.

Ä°stanbulkart’tan yapılan açıklamada; “İstanbulkart Çerçeve SözleÅŸme kapsamında, Ä°stanbulkart Mobil ve bireysel istanbulkart. Ä°stanbul’dan yapılan TL ve abonman yükleme iÅŸlemlerinde bankalar arası iÅŸlem masraflarına istinaden alınan ücretlerde 15 Mart 2024 tarihi itibarıyla geçerli olacak ÅŸekilde deÄŸiÅŸiklik yapılmıştır.” Ä°fadelerine yer verildi.

istanbul-kart-bakiye-yukleme-ucretleri-degisiyor.jpg

YENÄ° FÄ°YATLAR BELLÄ° OLDU
İstanbulkart tarafından güncellenen fiyat listesi şöyle:

Yükleme İşlem Ücreti

₺0 – ₺99 ₺1,00
₺100 – ₺149 ₺2,50
₺150 – ₺349 ₺3,00
₺350 – ₺549 ₺5,00
₺550 ve üstü ₺6,50

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın