Üvey kızlarını yıllardır istismar ettiği ortaya çıkan Selahattin Yalnız, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
9

MuÄŸla’daki iÄŸrenç olay Türkiye’nin gündemine oturmuÅŸtu. Ãœvey kızlarını bulmak için canlı yayına çıkan ve üvey kızlarını yıllardır istismar ettiÄŸi ortaya çıkan Selahattin Yalnız, tutuklanarak cezaevine gönderilmiÅŸti. Selahattin Yalnız ile ilgili korkunç detaylar daha ortaya çıktı. TV programına baÄŸlanan Selahattin Yalnız’ın dayısı Necati Bayar, Yalnız’ın bir dönem Avustralya’da yaÅŸadığını, 11 çocuÄŸu olduÄŸunu ve öz çocuklarına da istismarda bulunduÄŸunu açıkladı.
MuÄŸla’nın Ortaca ilçesinde EkÅŸiliyurt Mahallesi’nde bahçıvanlık yapan Selahattin Yalnız, birlikte yaÅŸadığı kadının kızları F.T.B. (24) ve B.D.’nin (18) 17 Mayıs’ta evdeki paralarla kaçtığını ileri sürerek, bulunmaları için 29 Mayıs günü bir televizyon programına katıldı. Kayıp olduÄŸu belirtilen 2 kız ise televizyon programına çıktı. F.T.B., B.D., diÄŸer kardeÅŸleriyle Selahattin Yalnız’ın cinsel istismarına uÄŸradıklarını söyledi. Yalnız, ise 2 kızın kendisine iftira attığını ve uyku ilacı içirdiklerini ileri sürdü.

“DÖRDÃœNÃœZ BENÄ°M KARIM OLACAKSINIZ”

Yıllardır üvey babaları tarafından cinsel istismara maruz kaldıklarını programda anlatan F.T.B., “14 yaşından beri bu adam bize tecavüz ediyor. Satırla saldırıyordu, dövüyordu. ‘Sizin derinizi yüzerim, dördünüz de benim karım olacaksınız’ diyordu. Bunlar annemin gözünün önünde yapılıyordu” dedi.

Selahattin Yalnız ise asıl maÄŸdurun kendisi olduÄŸunu anlatarak, “Böyle bir ÅŸey yapmadım. Cinsel istismar videoları bize de geldi. Biz konuÅŸtuk, anlaÅŸmaya çalışıyoruz. Ne anlatayım? Beni uyutup yaptıklarını mı? Uyutarak istediklerini yaptılar” diye konuÅŸtu.

LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ

Yalnız’ın emniyet binasına getirileceÄŸini öğrenen vatandaÅŸlar ise çevrede toplanarak tepki gösterdi. Şüpheliyi linç etmek isteyenler, polis ekipleri tarafından engellendi.

TUTUKLANDI

F.T.B. ve B.D.’nin programda anlattıklarını ihbar kabul eden savcılık harekete geçti. Polis, Selahattin Yalnız’ı evinde gözaltına aldı. Yalnız’ın emniyet binasına getirileceÄŸini öğrenen vatandaÅŸlar ise çevrede toplanarak tepki gösterdi. Şüpheliyi linç etmek isteyenler, polis ekipleri tarafından engellendi. Selahattin Yalnız çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, birlikte yaÅŸadığı Fitnat Ertekin ise serbest bırakıldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün yeni detaylar ortaya çıktı. Müge Anlı’nın programına baÄŸlanan Selahattin Yalnız’ın dayısı Necati Bayar, Yalnız’ın bir dönem Avustralya’da yaÅŸadığını ve 11 çocuÄŸu olduÄŸunu söyledi.

Bayar ÅŸu ifadeleri kullandı: “Ä°lk evliliÄŸini teyzesinin kızıyla yaptı. YeÄŸenim Avustralya’ya gelince dedi ki, ‘Dayı, ben piÅŸman oldum’ deyince, ablama dedim ‘bunun biletini gönderme’. Benim haberim yokken ablam bir cahillik yaptı, gönderdi. Bu evlilik 6 ay sürdü. Ondan sonra benim başıma kaldı, baÅŸka kimsesi yoktu. Benim yanımda kalıyordu sonra ona bir ev tuttum. Bu Kıbrıslı biriyle tanışıyor. Bana geldi, ‘dayı istemeye gideceÄŸiz’. Kızı istemeye gittik. Kıbrıslı kıza çocuÄŸun huylarını söyledim. Ama dinlemedi, evlendiler. Bu evlilikten 4 kızı oldu. Sizin yayınınız için ben bugün ikinci eÅŸini buldum; Birinci çocuk, 3 yaÅŸ ile 5 yaÅŸ arası tecavüze uÄŸradı. Ä°kinci çocuk, ‘4 yaşındayken tecavüze uÄŸradım’ diyor. Üçüncü çocuk 6 yaÅŸ ile 11 yaÅŸ arasında tecavüze uÄŸradığını söylüyor. Üçüncü evliliÄŸinde de Avustralyalı kadından 2 kız, 2 oÄŸlan çocuÄŸu var. Bir kızı 13 yaşında tecavüze uÄŸradığını söylüyor. Ä°nanılmaz bir ÅŸey. Ben bugün öğrendim. Elimde 4 sayfa ifade var. Bunları size gönderebilirim.”

Müge Anlı ise, “Çok iyi olur. Ben savcılığa gönderebilirim. Bu adam gün yüzü görmesin inÅŸallah. Kendi öz kızlarına da bu rezilliÄŸi yaÅŸatmış” dedi.

Selahattin Yalnız’ın dayısı Necati Bayar, “Ä°kinci evliliÄŸinde karşı komÅŸusunun kızına tecavüz ediyor. Kız hamile kalıyor, ailesine anlatamıyor. Gizli doÄŸum yapıyor, o çocuÄŸu da doktora vermiÅŸler evlatlık olarak. Onu da bugün öğrendim. Avustralya’da hapishaneye atıyorlar bunu. Mahkemede hakim dedi ki, “DeÄŸil senin 11 tane çocuÄŸun, 100 çocuÄŸun olsa da deport olacaksın’ dedi. Bana da yalan söyledi. Süper yalancı. Aktör yani” diye konuÅŸtu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın