Ahmet Misbah Demircan Tunus Büyükelçisi oldu

0
8
İSTANBUL – Beyoğılu Belediye Başkanlığı’ndan sonra Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığına atanan Ahmet Misbah Demircan’ın Tunus Büyükelçiliğine getirildi.

Ahmet Misbah Demircan 2004 – 2019 yılları arasında 15 yıl Beyoğlu Belediye Başkanlığı, 2019- 2023 yılının haziran ayına kadar Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığı yaptı.

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin Ahmet Misbah Demircan’ın Tunus’a büyükelçi olarak atandığıni bildirdi.

ahmet-misbah-deamircan-002.jpgahmet-misbah-deamircan.jpgAhmet Misbah Demircan’ın TÜROB’a yaptığı ziyaret sonrası açıklama yapan Müberra Eresin şunları açıkladı:
“Türkiye Cumhuriyeti Tunus Büyükelçisi olarak göreve başlayacak, önceki dönem Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Misbah Demircan TÜROB’u ziyaret ederek TÜROB Yönetim Kurulu toplantımıza katıldı.
Sektördeki son dönem gelişmeler, beklentiler ve Türkiye-Tunus turizmi konusunda olası işbirliği konularını değerlendirdiğimiz ziyarete TÜROB Başkan Yardımcısı Taner Yallagöz, TÜROB Genel Sekreteri İsmail Taşdemir, TÜROB Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Kalyoncu ve Kasım Zoto ile TÜROB Komite Üyeleri Ali İmdat Uçar, Ulustan Muhluoğlu ve Ceyhun Özevin katıldı. Sayın Ahmet Misbah Demircan’a nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederiz.”
ahmet-misbah-deamircan-003.jpg

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

Kaynak: Ahmet Misbah Demircan Tunus Büyükelçisi oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın