Kappa Tur, AB’nin 80 turizm şirketi arasına girdi

0
14

ÖZKAN ALTINTAŞ – TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL / ROMA – Türkiye’de aralıksız 23 yıldır yurtdışı turlar yaparak yılda 70 bini aşkın Türk insanını dünya ülkeleri ile tanıştıran Kappa Turizm, Avrupa Birliği tarafından en büyük 80 tur operatörü arasına girerek başarı ödülü aldı.
Böylece Kappa Tur, Türkiye Avrupa Birliği’nde olmadığı halde 1925 yılından beri düzenlenen ve AB tarafından sürdürülen Outgoing Kültür Turları kategorisinde İtalya’nın başkenti Roma’da ödülü alarak ülkemize gurur kazandırdı.

kappa-tur,-.jpg

Roma’da yapılan ödül töreninde Kappa Turizm’in ödülünü alan Türk turizminin ilk profesyonel turist rehberlerinden Onursal Başkan Demir İşçil “Kappa Tur olarak yurt dışında düzenlediğimiz turlarla Türkiye’nin tanıtımını yapıyoruz. Türk insanı ile yabancı ülke insanları arasında kültür köprüsü kurarak daha kaliteli yaşama katkıda bulunuyoruz. Aldığımız ödül Türkiye’nin bayrağını Avrupa’da dalgalandırdığımız için verildi. Konuklarımıza ‘Dünyayı Kappa Tur ile keşfedin’ diyoruz” dedi.

kappa-tur.jpg

KAPPA TUR HAKKINDA

Türkiye’nin önemli tur operatörleri arasında yer alan ve son aldığı ödül ile Avrupa’nın önemli 80 tur operatörü arasına giren Kappa Turizm, aile şirketi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’nin tanıtımında önemli payları bulunan İngilizce, italyanca, Japonca, İspanyolca dillerinde profesyonel turist rehberleri Tülay ve Demir İşçil tarafından 23 yıl önce kurulan Kappa Tur giderek büyüdü günümüzde 80 kişiye yaklaşan kadrosuyla dev bir tur operatörü haline geldi. Demir İşçil, büyük oğlu Kaan’ın adından esinlenerek “Kaan’ın ‘Ka’sı, pazarlamanın ‘pa’sı birleşti Kappa oldu” diyor.

kappa-tur,--002.jpg
İşçil Ailesi

Daha sonra Demir İşçil, büyüyen Kappa’nın başına profesyonel turist rehberi olan Kaan İşçil’i genel müdür olarak getirdi. Kappa, Kaan İşçil ile daha çok büyüdü ve yeni projeler hayata geçirdi. Türkiye’nin yurt dışına en uygun fiyatla tur yapan şirketi olan Kappa’nın Avrupa’nın her ülkesinde turları yapan otobüsleri bulunuyor. Kappa her hafta yüzlerce kişiyı dünyayı keşfe çıkarıyor.

kaan-iscil-002.jpgKaan İşçil

Kaan İşçil, Amerika’nın Miami kentinde Kappa’nın şubasini kurarak Amerikalıları dünyayı keşfe çıkarmaya başladı. Bu arada yıllarca İspanya’da Kappa’nın Avrupa organizasyonlarını yöneten Orhan İşçil, İstanbul’a gelerek Kappa’nın genel müdürlüğünü üstlendi

orhan-iscil.jpg
Orhan İşçil

Eşi Meriç İşçil ise Kappa’nın grafik, tasarım ve sosyal medya çalışmalarını yürütüyor. Demir İşçil’in eşi Tülay İşçil ise şirketin tüm mali işlerini yönetiyor. Kappa Tur’un büyümesinin arkasındaki sır turizmin mutfağından gelen profesyonel turizmcilerin bulunduğu aile şirketi olmasından geliyor.

kappa-tur,--001.jpg

Kappa Turizm internet sitesinde kendini şöyle anlatıyor

DÜNYAYI KAPPATUR ILE KEŞFEDIN.

Kappatur sektörde seçkin bir yer edinmiş, deneyimli yönetim kadrosu ile öncü olmayı hedefleyen yenilikçi ve mükemmeliyetçi anlayışla yola çıkan bir turizm Seyahat ve Organizasyon acentasıdır.

Müşteri memnuniyeti ve konforunu en üst seviyede gerçekleştirme konusundaki hassasiyetimiz kusursuz hizmet anlayışımızın başlıca göstergesidir.

Kappatur profesyonel kadrosu ile organizasyonlarınızda şirket profilinizi maksimum fayda sağlayacağınız bir atılıma dönüştürerek kurumsal iletişim konusundaki tüm desteği alabileceğiniz en güvenilir isim olacaktır. Dünyanın her yerine seyahat, özel tur organizasyonları, gemi turları, kongre ve asistans hizmeti ile güven ve konforu sınırsız hizmet anlayışı ile birleştiren Kappatur ile seyahat bir ayrıcalık olacaktır.

Kappatur Güvenilir Seyahat Danışmanınız,

Kappa turizm sizlere “kappaevents” konseptiyle, bireysel ve kurumsal yurt içi ve yurt dışı uçak bilet rezervasyonları, tur organizasyonları, gemi seyahatleri, kongre, fuar ve bayi toplantısı organizasyonları, uçak brokırlığı, her türlü araç ve tekne kiralama, yurt içi ve yurt dışı otel, kongre, seminer hizmetleri sunmaktadır.teknoloji ve yeniliğe açık bir şirket olarak, güven ve kalitenin sınırsız hizmet anlayışı içinde, sizlerin yanında olmaktan gurur duyarız.

İş Anlayışımız…

Misyonumuz; gelişmekte olan dinamik turizm dünyasını yakından takip ederek, hızlı adaptasyonlarla ‘’ mükemmelliğin ayrıntılarda’’ olduğunun bilinci içinde, müşterilerimize her zaman üstün hizmetleri, servis ve kaliteyi eğitimli profesyonel, yenilikçi bir takım ruhu içinde sunmaktır.

Vizyonumuz; siz değerli müşterilerimizin beklentilerine, profesyonel bakış açımızla, dürüstlük ve doğruluk ilkesi içinde istikrarla karşılık vermek ve kaliteli seyahat hizmetlerimiz ile danışmanınız olarak her zaman yanınızda olmaktır.

Temel ilkemiz; kappa turizm, ihtiyaç duyduğunuz hizmetleri, müşteri odaklı hizmet anlayışı, deneyimli dinamik kadrosu, daima aynı çağdaş anlayış ve üstün hizmet kalitesi ile en avantajlı koşullarda maximum fayda sağlamak üzere , sizlerin beklentilerini gerçeye dönüştürmeyi amaçlamaktadır. Sizlere unutulmayacak tatiller ve organizasyonlar yaşatmayı, Kappa Turizmin ilkesi olarak benimsedik.

Kaynak: Kappa Tur, AB’nin 80 turizm şirketi arasına girdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın