Tatilbudur.Com’un Yeni Genel Müdürü Onur OtruÅŸ oldu

0
519

21.10.2019 11:00

2011 yılından bu yana Tatilbudur.com Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Onur Otruş, Eylül 2019 itibari ile Genel Müdürlük görevini üstlendi.

Ä°STANBUL – 2011 yılından bu yana Tatilbudur.com Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Onur OtruÅŸ, Eylül 2019 itibari ile Genel Müdürlük görevini üstlendi.

Başkent Üniversitesi Turizm Bölümü’nden mezun olan Otruş, turizm sektöründe, 14 yılı üst düzey yöneticilik olmak üzere toplam 22 yıllık deneyime sahip bulunuyor.

HEDEF DİJİTALDE EN BÜYÜK SEYAHAT OPERATÖRÜ OLMAK

Sektörde 20 yılı geride bırakan Tatilbudur.com; yüzde 79,75 oranla çoÄŸunluk hissesinin MCI Private Ventures ve Ä°ÅŸ GiriÅŸim tarafından satın alınmasıyla birlikte hızlı bir deÄŸiÅŸim ve büyüme sürecine girerek yeni bir dönem baÅŸlattı. 

Yeni süreçle birlikte teknoloji ve marka yatırımları ile sektörde pek çok alanda öncü olan firma, turizm ve seyahat sektöründe yılın en baÅŸarılı markası seçilerek “The ONE Awards” bütünleÅŸik pazarlama ödülüne sahip oldu. Ayrıca dijital pazarlama alanındaki reklam kampanyası #TatilBudurlaTatil kampanyası IAB Türkiye tarafından, sosyal pazarlama Word Of Mouth Marketing dalında “Gümüş Mixx” ödülüne layık görüldü. Son olarak da 2018 yılında Google ile anlaÅŸma yaparak Premium Partner firma oldu.  Özellikle Polonyalı yatırım ortağı MCI’ın e-ticaret alanında sahip olduÄŸu global bilgi birikimi Tatilbudur.com’un dijital dönüşümüne büyük katkı saÄŸladı.

Tatilbudur.com’un yüzde 63,75’i Polonyalı MCI Group’ta, yüzde 20 İş Girişim Sermayesi’nde, yüzde 16’sı kurucu ortaklardan D. Bülent Kuş’ta ve yüzde 0,25’i 37 Venture Capital’de bulunuyor.

Kaynak: Tatilbudur.Com Yeni Genel Müdürü Onur OtruÅŸ oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın