Airbnb’den güvenlik kamerası kararı..!

0
14

Airbnb, mülklerin iç mekanlarında güvenlik kameralarını yasakladı.

Airbnb tarafından yapılan açıklamada, şirketin güvenlik kameralarına ilişkin politikasında güncelleme yapıldığı belirtildi.

Airbnb’deki yer alan tüm konaklama ilanlarında iç mekan güvenlik kameralarının yasaklandığının bildirildiÄŸi açıklamada, dış mekan kameraları ve diÄŸer cihazların kullanımına iliÅŸkin daha kapsamlı kurallar getirildiÄŸi ifade edildi.

Daha önce, rezervasyondan önce belirtildiği ve açıkça görülebildiği sürece oturma odaları veya koridorlar gibi ortak alanlarda güvenlik kameralarının kullanılmasına izin veriliyordu.

Åžirketin yeni politikasına göre, 30 Nisan’dan itibaren sadece kapı zilleri gibi dış mekan kameralarına izin verilecek.

Açıklamada, güvenlik kamerasına ilişkin kuralların sıkılaştırılmasının Airbnb’deki listelenen konaklama yerlerinin küçük bir bölümünü etkileyeceği vurgulandı.

Daha önce uluslararası basında, Airbnb misafirlerinin konaklama yerlerinde güvenlik kameraları bulduklarında şaşırdıkları yönünde haberler çıkmıştı.

Açıklamada, 30 Nisan’dan sonra ÅŸirketin yeni politikasının ihlali durumunda konaklama yerlerinin veya ev sahibi hesaplarının platformdan kaldırılabileceÄŸi de vurgulandı.

Önceki İçerikUçak da panik..!
Sonraki İçerikBoeing 737 Max üretiminde skandal
Tarkan Altıntaş
İstanbul doğumlu olan Tarkan Altıntaş, evli olan Tarkan Altıntaş’ın bir kızı bulunuyor. Eğitim hayatı sonrası çeşitli kargo ve lojistik şirketlerinde yönetici olarak görev aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Hal’inde yöneticilik yaptığı dönemde birçok yeniliğe imza attı. Sultanahmet The And Hotel bünyesinde bulunan Kent Haber adlı online haber sitesinin yönetiminde görev aldı. Halen Turizm Haber Ajansı editörü olarak 7 gün 24 saat turizm haberlerini izliyor. Dünyadan ve Türkiye'den en sıcak haberleri okuyuculara ulaştırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın