İDO Yunan adaları seferlerine başlıyor

0
1

Ä°STANBUL – Yunan adalarına vizesiz seyahatler baÅŸlıyor. Ä°DO, yıl boyunca Yunanistan’a 7 gün süre ile yapılacak seyahatler için bilet fiyatlarını duyurdu. Yunan adası Samos’a gidiÅŸ-dönüş bilet fiyatları açıklandı. Ä°stanbul Deniz Otobüsleri (Ä°DO), 6 Nisan’dan itibaren Ä°zmir Seferihisar ve Aydın KuÅŸadası’ndan Yunanistan’ın Samos (Sisam) adasına seferler gerçekleÅŸtirecek. Ä°DO’nun belirlediÄŸi bilet fiyatlarına göre, Seferihisar’dan Samos’a gidiÅŸ-dönüş biletler 35 Euro, KuÅŸadası’ndan ise 41 Euro olarak satışta olacak.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile Yunan adaları sefer detayları belli oldu. Kuşadası-Samos, Seferihisar-Samos olmak üzere iki yerden yapılacak Yunan adası seferleri bileti ne kadar oldu?

Yunan adaları, Türk vatandaşlarına ziyaretleri tüm yıl boyunca 7 gün vize muafiyeti mart ayında başlıyor.

Seferihisar-Samos seferleri haftada 3 gün sabah gidiÅŸ, akÅŸam dönüş olacak ÅŸekilde planlanacak. AÄŸustos ayında ise haftanın her günü seferler olacak. KuÅŸadası-Samos seferleri 15 Haziran’a kadar haftada 3 gün sabah gidiÅŸ, akÅŸam dönüş ÅŸeklinde düzenlenecek. 15 Haziran’dan sonra da haftanın her günü seferler yapılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın