ITB’nin ev sahibi Umman’dan özel tanıtımlar

0
1
BERLÄ°N – Umman Sultanlığı’nın ITB Berlin 2024’teki varlığı “GüzelliÄŸin Bir Adresi Vardır” temalı olacak. 4 Mart’taki açılış basın toplantısı ve açılış töreni, ev sahibi ülkenin büyük varlığının baÅŸlangıcı olacak.

Umman Kültür Mirası ve Turizm Bakanlığı, bu slogan altında 5 – 7 Mart 2024 tarihleri ​​arasında Dünyanın Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarı ITB Berlin’de ülkenin turistik ve kültürel çeÅŸitliliÄŸini tanıtacak. Arap Yarımadası 5.000 yıllık etkileyici bir tarihe sahiptir ve pek çok farklı cazibe merkeziyle tanınmaktadır. Program, büyük bir ticari fuar varlığına ek olarak çok sayıda etkinlik ve aktivite içermektedir.

-itb-berlin-2024.jpg4 Mart’ta resmi açılış basın toplantısı ve açılış töreni

Umman Sultanlığı Miras ve Turizm Bakanı Sayın Salim bin Muhammed Al Mahrouqi, Umman’dan ITB Berlin’e giden heyete baÅŸkanlık edecek. Kültür Mirasları ve Turizm Bakanlığı MüsteÅŸarı Ekselansları Azzan bin Qassim Al Busaidi ile resmi açılış basın toplantısı 4 Mart’ta saat 10’da CityCube Berlin’de gerçekleÅŸtirilecek, ardından saat 18.00’de CityCube Berlin’de açılış töreni gerçekleÅŸtirilecek. CityCube Berlin.

Ä°kincisi “GüzelliÄŸin bir adresi vardır” temasıyla iÅŸaretlenmiÅŸtir. ITB Berlin’in 4 Mart akÅŸamı etkileyici resmi açılış töreni kapsamında, farklı doÄŸası, gelenekleri ve kültürel mirasıyla Umman Sultanlığı’nın güzelliÄŸi izleyicilere sunulacak. Umman Sultanlığı, “Vizyon 2024” baÅŸlığı altında yeni ufuklar, sürdürülebilir turizm geliÅŸiminin yanı sıra ülkenin küresel konumunu da sunacak. Umman Kraliyet Senfoni Orkestrası’nın eÅŸlik ettiÄŸi Ummanlı ÅŸarkıcılar ve folklor gruplarının performansları programı tamamlayacak. Açılış töreninin ardından saat 20.00’de ev sahibi ülke, CityCube Berlin’de Umman Sultanlığı’nın mutfak lezzetlerinin sergilendiÄŸi bir resepsiyon etkinliÄŸi düzenleyecek.

Çeşitlilik ve bilgilendirici panel tartışmaları

Umman Sultanlığı, Salon 2.2, Stand 201 ve Salon 4.1’deki Stand 200’de yaklaşık 800 metrekarelik standıyla fuarın üç günü boyunca güçlü bir varlığa sahip olacak. Ziyaretçiler, Umman Mutfak Sanatlarını ÅŸu adreste deneyimleyebilecek: 205 numaralı stand.

ITB Berlin’in resmi açılış turu, geleneksel olarak fuarın ilk günü olan 5 Mart sabahı, ev sahibi ülkenin Salon 2.2’deki standında, Umman Kültür ve Turizm Bakanı’nın da katıldığı bir kurdele kesme töreniyle gerçekleÅŸiyor. Berlin Belediye BaÅŸkanı, BM Turizm Genel Sekreteri ve Messe Berlin’in CEO’su.

Ev sahibi ülke aynı zamanda Salon 4.1’de Gençlik Seyahati ve Ekonomi Konaklaması ile Macera Seyahati ve Sorumlu Turizm segmentlerinde de yer alacak. Fuarın ilk gününde “Turizmde NetZero’ya nasıl ulaşırız?” konulu panel düzenlendi. Umman Miras ve Turizm Bakanı Salim bin Mohammed Al Mahrouqi’nin katılımıyla saat 12.45’te Deniz Feneri Sahnesi’nde gerçekleÅŸecek. Öğleden sonra saat 14:30’da Umman’dan Destinasyon Yönetim Åžirketlerinin (DMC’ler) katılımıyla “Umman Macera Turizmi – KeÅŸif ve Kendini GerçekleÅŸtirme YolculuÄŸunu Deneyimleyin” paneli gerçekleÅŸtirilecek. Bu, sektörün Umman’daki macera turizmi hakkında daha fazla bilgi edinmesi için bir fırsat olacak.

Umman Sultanlığı tarafından sunulan ITB MICE Night 2024 ve ITB Blogger Base ve Berlin Filarmoni Orkestrası’nda klasik müzik ve folklor

Bu yıl Umman Sultanlığı , 5 Mart Salı akÅŸamı NIO House Berlin’de düzenlenecek resmi ITB MICE GECESÄ°’nin ortağı olacak. Toplantı ve etkinlik endüstrisine yönelik resmi etkinliÄŸin akÅŸam programı, MICE endüstrisindeki trendler, aÄŸ oluÅŸturma ve ev sahibi Umman mutfağından lezzetler hakkında zengin bir ilham ve yenilik vaat ediyor. Kapılar saat 19.00’da açılıyor (yalnızca davetle).

Ev sahibi ülke ayrıca, blog yazarlarını 6 Mart ÇarÅŸamba günü saat 15:00’te ITB’de özel bir buluÅŸmaya davet eden Salon 8.2’deki ITB Blogger Tabanının da odak noktası olacak. Etkinlik sırasında blog yazarları, geleneksel kahve ve tarihler eÅŸliÄŸinde Umman misafirperverliÄŸini deneyimleme, bir sunumla Saltanat hakkında bilgi edinme, çekiliÅŸte heyecan verici ödüller kazanma ve Ummanlı ortaklarla aÄŸ kurma fırsatına sahip olacak.

Umman Sultanlığı’nın oryantal misafirperverliÄŸi, sergi salonlarındaki güçlü varlığının yanı sıra sergi alanlarının dışında da deneyimlenebilir: 6 Mart ÇarÅŸamba akÅŸamı Umman Kraliyet Senfoni Orkestrası , Berlin halkını Berlin Filarmoni Orkestrası’nda bir konsere davet ediyor. akÅŸam 8. Hamdan Al Shuaili yönetimindeki Sultanlığın müzik elçileri sadece ulusal kıyafetleriyle performans sergilemekle kalmayacak, aynı zamanda klasik müzik ile ülkeye özgü eserler arasında dinamik bir denge sunacak. Biletler www.ticketmaster.de/event/530487 adresinden satın alınabilir.

ITB Berlin Konvansiyonu’na katılım ve Hibrit Sahnedeki etkinlik

Dünyanın Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarı’na gelen ticari ziyaretçiler, bu yıl ev sahibi ülke tarafından düzenlenen diÄŸer etkinlikleri sabırsızlıkla bekleyebilirler. ITB Berlin Konvansiyonu kapsamında Sayın Salim Al Mahrouqi, 6 Mart ÇarÅŸamba günü saat 10.40’ta Salon 7.1’deki Mavi Sahne’deki Destination Track’in açılışını yapacak. Bunu, “Ziyaretçi Deneyimini Yeniden Tanımlamak: Her Åžey Özgünlükle Ä°lgili” konulu bir panel tartışması takip edecek.

Umman Sultanlığı sizi 7 Mart PerÅŸembe günü saat 10.30’da Salon 5.3’teki Hibrit Sahne’de “Toplumun Güçlenmesinde Gastronominin Rolü: Umman’dan Dersler” panel tartışmasına davet ediyor. Umman, turizm endüstrisi aracılığıyla yerel halkın güçlendirilmesinde gastronominin rolünü vurgulayacak ve pratik deneyimleri paylaÅŸacak.

Kaynak: ITB’nin ev sahibi Umman’dan aktiviteler ve özel tanıtımlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın