Uçakta Eşler arasında ilişki fırsatı sunan şirketlere yoğun ilgi var.

0
2

Uçakta cinsel iliÅŸkiye girme fırsatı sunan ÅŸirketler, “yüksek mil kulübünün bir üyesi” sertifikası ile bu hizmeti veriyor. Uçakta cinsel iliÅŸki yaÅŸamanın bedeli ise saatlik 1900 dolara kadar deÄŸiÅŸiyor.
UçuÅŸ, otel ve kiralık araç tekliflerini karşılaÅŸtıran bir uygulama olan Jet Cost tarafından 2016 yılında yapılan bir araÅŸtırma, Ä°spanyol kabin görevlilerinin yüzde 14’ünün uçakta bir yolcuyla cinsel iliÅŸki yaÅŸadığını ortaya koyarken, bu oran diÄŸer kabin görevlileriyle yaÅŸanan birliktelikler sorulduÄŸunda yüzde 21’e yükseldi.

Richard Branson’ın havayolu ÅŸirketi Virgin için çalışan Mandy Smith adlı eski bir uçuÅŸ görevlisi, “Cabin Fever” adlı anı kitabında uçakta cinsel iliÅŸkiin kurgu dünyasıyla sınırlı olmadığını açıkça ortaya koyarak, “Bavulum seyahat eden bir cinsel iliÅŸki dükkânı gibiydi” diye yazdı.

Poppy adlı bir kadın, uçakta ilk kez aynı zamanda uçağın kaptanı olan kocasıyla birlikte olduÄŸunu anlatarak, “Üç çocuÄŸum ve kocamla birlikte Kolombo’dan Frankfurt’a uçuyordum. Uçakta cinsel iliÅŸkiye giren insanları hep duymuÅŸtum ve 35 bin fitte seviÅŸme macerasını yaÅŸamak benim hayalimdi. Åžansımıza her pilotun birkaç saat dinlenebileceÄŸi mürettebat dinlenmesi vardı. Ä°nanılmaz cinsel iliÅŸkiye girdik” diye konuÅŸtu.

Kris Jenner ise hikayesini doÄŸrudan Cosmopolitan’a anlatmayı tercih etti. “Ticari bir yolcu uçağında birinci sınıfta Caitlyn Jenner ile birlikteydim. Tuvalette cinsel iliÅŸkiye girdik ve dışarı çıktık. Kimse bir ÅŸey söylemedi. UçuÅŸun sonunda uçuÅŸ görevlisi mikrofonu eline aldı, “Tebrikler Bay ve Bayan Jenner! Az önce yüksek mil kulübüne katıldınız. Sizinle gurur duyuyoruz ve size bir ÅŸiÅŸe ÅŸampanya vermeye karar verdik” dedi.

Peki neden bu kadar çok insan, önsel olarak küçük ve rahatsız bir alan olan uçak tuvaletinde cinsel ilişkiye yaşamanın denenmeye ve sonra da dünyayla paylaşılmaya değer olduğunu düşünüyor sorusu sorulduğunda ise psikolog Lara Ferreiro bu durumu şöyle açıklıyor:

“Adrenalin devreye girer, risk hormonudur ve fiziksel ve duygusal hisleri yoÄŸunlaÅŸtırdığı için son derece bağımlılık yapar. Düşük atmosferik basınç nedeniyle orgazm yoÄŸunlaşırken, tehlike hissi birçok kiÅŸiyi heyecanlandırır”

Yükseklerde cinsel iliÅŸki hayalleri kuran insanların talepleri doÄŸrultusunda, artık onların bu arzularını yerine getirmek için kurulmuÅŸ ÅŸirketler var. Bunlardan en bilineni olan Love Cloud, düğünleri, yıldönümlerini, Sevgililer Günü’nü, doÄŸum günlerini ya da diÄŸer “özel günleri” kutlamak için uçuÅŸlar (ÅŸimdilik sadece Las Vegas’ta) sunuyor.

Web sitesine göre, 30 dakikalık uçuÅŸ için 995 dolardan bir saatlik uçuÅŸ için 1900 dolara kadar deÄŸiÅŸiyor. Her yolcuya bir kart ve pilot tarafından imzalanmış, artık “yüksek mil kulübünün bir üyesi” olduÄŸunu gösteren bir sertifika veriliyor.

Love Cloud’dan hizmet alanların çoÄŸunluÄŸunu çiftler oluÅŸtursa da, ÅŸirket zaman zaman üç veya dört kiÅŸilik gruplar tarafından da rezerve edildiklerini açıkladı. UçuÅŸlarda yerde bir ÅŸilte, kırmızı saten yastıklar ve yatak odasını pilottan ayıran bir perde bulunuyor. Hizmeti kiralayanlar uçağın ses sistemi için kendi çalma listelerini getirebiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın