Fenerbahçe Süper Lig’in dengelerini deÄŸiÅŸtirecek

0
4

Fenerbahçe camiasına yakınlığıyla bilinen ünlü gazeteci Emre Bol, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından SkySpor kanalında gündeme damga vuran açıklamalarda bulundu. Bol, Ali Koç için ‘Ona sezon başında Kulüpler BirliÄŸi’nden istifa et dedim etmedi’ ifadelerini kullandı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından çıkan talihsiz olayları deÄŸerlendiren ve Ali Koç hakkında flaÅŸ ifadeler kullanan Emre Bol, Sarı Lacivertli takım bundan böyle Konfederasyon Kupası’na ağırlık vermesi lazım önerisinde bulundu. Ä°ÅŸte Bol’un açıklamaları…

ABDULLAH HOCAM Ä°YÄ° MÄ°SÄ°N?
Türk futbol tarihinin en kötü federasyonu ile karşı karşıyayız. Bu saatten sonra artık TFF’nin görevi başında kalmasının imkanı yok. Abdullah Avcı 3. gol için ‘daha önce faul vardı’ diyor. Hocam iyi misin Allah aÅŸkına, sen ne anlatıyorsun? Fenerbahçe yediÄŸi 2 golü nasıl yedi? Su ÅŸiÅŸesi yaÄŸmuru, meÅŸale, bozuk para…

SAHAYA GİRENLER DEŞİFRE OLDU
Maskeli olarak sahaya inen taraftarın kim olduÄŸu ortaya çıktı. Otelde kalıyormuÅŸ, muhtemelen gurbetçi olabilir ismi H.Ç adlı ÅŸahıs, korner bayrağını alıp Mert Müldür’ü kovalayan E.T ve Ä°smail Kartal’a yabancı madde atan C.K ve Livakovic’e yumruk atan O.B isimli ÅŸahıslar yakalandı ve haklarında soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

FENERBAHÇE SÃœPER LÄ°G’E U18 TAKIMIYLA DEVAM ETSÄ°N
Fenerbahçe’nin 10 yıl Trabzon’a gitmemesi lazım. Sen Kadıköy’e geliyorsun hiçbir ÅŸey olmuyor, Fenerbahçe Trabzon’a geldiÄŸi zaman iÅŸte buyur! Sezon başında Ali Koç’a ‘Kulüpler BirliÄŸi’nden istifa edin’ dedim. O zaman sıcak bakmadı ÅŸimdi liglerin bitmesine 8 hafta kaldı istifa etti. Fenerbahçe’nin koyabileceÄŸi en büyük tepki bundan sonra topunla tüfeÄŸinle Konfederasyon Kupasına hazırlanmak Süper Lig içinse U18 takımınla maçlara çıkmaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın