Fenerbahçe’de deprem üstüne deprem!

0
1

Fenerbahçe’de deprem üstüne deprem yaÅŸanmaya devam ediliyor. Süper Lig’de Sivas spor ile 2-2 berabere kalan sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibi Galatasaray’a ÅŸampiyonluÄŸu hediye etmiÅŸ gibi gözüküyor. Bu durum karşısından sinirden çılgına dönen BaÅŸkan Ali Koç, cezayı teknik direktör Ä°smail Kartal’a kesti. Fenerbahçe’de Ä°smail Kartal dönemi resmen bitti. Ali Koç tek kalemde üstüne çizik attı. Ä°ÅŸte sürpriz ayrılığın detayları…

Bu sezon büyük bir kadro yapılandırılması yakalayan ve ÅŸampiyon olmak isteyen Fenerbahçe’de üst üste kötü ÅŸeyler yaÅŸanmaya devam ediyor. Süper Lig’de puan kayıpları yaÅŸayarak ağır yaralar alan sarı-lacivertli ekipte sular durulmuyor. Fenerbahçe’de deprem üstüne deprem! Ä°smail Kartal dönemi resmen bitti. Ali Koç tek kalemde üstüne çizik attı.

FENERBAHÇE’DE DEPREM ÃœSTÃœNE DEPREM! ALÄ° KOÇ CEZAYI KESTÄ°
UEFA Konferans Ligi’ne sürpriz bir ÅŸekilde veda eden Fenerbahçe, ardından Süper Lig’in 33’üncü haftasında Sivas spor ile berabere kalınca ÅŸampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Taraftarlar bu duruma sosyal medyadan ağır tepki gösterirken fatura teknik direktör Ä°smail Kartal’a kesildi.

AkÅŸam’da yer alan habere göre; yaÅŸanan bu geliÅŸme sarı-lacivertlilerde teknik direktör Ä°smail Kartal’ın sonunu getirdi. Fenerbahçe’de mevcut baÅŸkan Ali Koç, sezon sonunda Ä°smail Kartal ile yolları ayıracak.

TAKIMDA GÖRMEK İSTEMİYORLAR
Öte yandan bu sene sonu tekrardan baÅŸkanlık seçimine gidecek olan Fenerbahçe’de en büyük adaylardan biri Sadettin Saran. Sadettin Saran’da baÅŸkan seçildiÄŸi takdirde Ä°smail Kartal’la devam etmeyi düşünmüyor. Saran’ın takıma dünyaca ünlü bir teknik adam getireceÄŸi son zamanlarda basında birçok haberde yer almıştı.

63 yaşındaki çalıştırıcı, bu sezon Fenerbahçe’nin başında tüm kulvarlarda 53 maça çıkarken bu mücadelelerde 40 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 maÄŸlubiyet alarak 2.38 puan ortalaması tutturdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın