Ä°BB’den büyük dönüşüm tramvay keyfi baÅŸlıyor.!

0
3

Ä°BB’den büyük dönüşüm! Ä°stanbullu’nun tramvay keyfi baÅŸlıyor! Daha çok yolcu daha keyifli yolculuk!Ulaşım farklı boyut kazanıyor

Ä°stanbul’da bitmek bilmeyen ulaşım çilesi sona eriyor. Ä°BB tarafından hayata geçirilen yeni projeler Ä°stanbullu vatandaşın da yüzünü güldürdü. Metrobüs çilesi tramvay keyfine dönüşüyor. Beylikdüzü’nden SöğütlüçeÅŸme’ye kadar uzun uzadıya yolculuÄŸun keyfi ÅŸimdi daha rahat çıkacak.

Metro Ä°stanbul ve Ä°ETT tarafından hayata geçirilen yeni metrobüs projesi tüm istanbulluya derin bir oh çektiriyor. Metrobüs hattında dönüşüm için el ele veren iki iÅŸletme Ä°stanbul’un ulaşım sorununu çözmekte son derece kararlı görünüyor. Beylikdüzü’nden SöğütlüçeÅŸme’ye kadar ilerleyecek elektrikli metrobüs için test sürüşleri tamamlandı.

Ä°STANBUL’DA BÃœYÃœK DÖNÜŞÜM

Metro İstanbul ve İETT tarafından hayata geçirilen metrobüs hattı çalışmalarında adım adım ilerleniyor. ART34 Metrobüs Dönüşüm Projesi Projesi ile birlikte İstanbul toplu ulaşımda farklı bir boyut kazanacak. Yeni nesil elektrikli metrobüs araçlarında ilk test sürüşlerinde başarılı sonuç alındı. Edirnekapı-Avcılar arasında gerçekleştirilen 46 kilometrelik metrobüs güzergahında yaklaşık 3,5 saat boyunca yapılan test sürüşleri tamamlandı.

 

Yapılan test sürüşlerinde aracın sürüş konforu onay alırken çift yönlü sürüş özelliği de test edildi. Bunun yanı sıra otonom sürüş denemeleri de tamamlanırken elektrikli metrobüs araçlarının test sürüşlerinin devam edeceği aktarıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın