VatandaÅŸa yedireceklerdi… Kamyonetten at eti ve sakatat çıktı.

0
8

Sultan gazi’ de polis ve zabıta ekipleri at kesimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Kamyonette at eti ve sakatatları ele geçirilirken, kesim için bekletildiÄŸi düşünülen 3 at ahırda bulundu.

Bir vatandaÅŸ, Sultan gazi Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü’ne Merkez Habibler Mahallesi’nde piyasaya sürülmek üzere at kesimi yapıldığına dair ihbarda bulundu. Gelen ihbarı deÄŸerlendiren Sultan gazi Ä°lçe Emniyet Müdürlüğüne baÄŸlı ekipler ve Sultan gazi Belediyesi zabıta ekipleri verilen adrese baskın düzenledi.

Bir ahırda kesim için bekletilen 3 at ve ahırın yakınlarındaki bir kamyonet içerisinde ise at eti ve sakatatları bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerde kesim yapan kişilere ait olduğu değerlendirilen iki gecekonduya baskın yapıldı. Şüphelilerin baskın öncesi evleri terk ettikleri anlaşıldı.

 

YAKALAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Yapılan çalışmaların ardından ahır içerisinde bulunan 3 at, Sultan gazi Belediyesi’ne ait binicilik tesislerine götürülerek muhafaza altında alındı. Etlerin yüklendiÄŸi kamyonet ise inceleme yapılmak üzere Sultan gazi Belediyesi veterinerlik iÅŸleri ÅŸefliÄŸine götürüldü. Kesim yapan ÅŸahısların kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar ise devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın