Salih Gözcü: Pandemi turizmcileri yeni pazarlara yöneltti

0
1465

ÖZKAN ALTINTAŞ
KİEV / UKRAYNA- Dubai merkezli Türk seyahat acentesi BTB  Tours’un sahibi Salih Gözcü, pandeminin turizmde büyük değişimlere yol açtığını, ancak pandeminin turizmi bitiremeyeceğini belirterek “Turizmin ekseni kaydı. Eskiden alışık olduğumuz pazarları terkederek yeni pazar arayışlarına girdik. Havayolları, tur operatörleri ve acenteler pandeminin etkisiyle farklı bir bakış anlaşıyı geliştirdi ve yepyeni bir sayfa açıyorlar. Yakında yeniden turizmde güneşli günlere kavuşacağımıza inanıyorum” dedi.


TURIZM LÜKSTEN ZIYADE IHTIYAÇ OLDU

Özellikle Ukrayna da tur operatörler ve acenteler, işler pek eski tadında olmasa da insanların pandemi yüzünden evlerinde çok bunaldığı gördüler. Bu yüzden ne sebeple olursa olsun bizzat gözlerimle de gördüm ki pandemi turizmi bitiremeyecek. Çünkü turizm eskiden lüks olarak görülürdü. Şimdi ise herşey değişti. Globalleşen dünyada insanlara özgürlük, rahatlık, yenilenme sunan turizm lüksten ziyade ihtiyaç ve mecburiyet oldu


RUSYA, UKRANYA VE KAZAKISTAN’DAYıZ

Pandemi döneminde dünyada turizmcilerin aşı bulunmadan öngörüde bulunamadığını belirten Salih Gözcü, “Btb Tours, ana pazarlar olan Rusya, Ukranya ve Kazakistan’a yönelik 18 Ağustos itibariyle işlerimize başladık. İlk gün ki hırs ve azmimizle değerli partnerlerimize en iyi fiyat ve servisi vermeye devam ediyoruz. Ancak daha farklı, yeni pazar arayışlarımızı da sürdürüyoruz’ dedi.

Kaynak: Salih Gözcü: Pandemi turizmcileri yeni pazarlara yöneltti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın