Bursalı turizmci Ferruh Ulukardeşler vefat etti

0
8
BURSA – UludaÄŸ UlukardeÅŸler Otelin sahibi ve GÃœMTOB Kurucu BaÅŸkanı Ferruh UlukardeÅŸler hayatını kaybetti. UlukardeÅŸler’in cenazesi 15 Åžubat PerÅŸembe (Yarın) ikindi vakti Balat Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Balat Mezarlığına defnedilecek.

ferruh-ulukardesler-.jpg

Ferruh UlukardeÅŸler kimdir?

Ferruh UlukardeÅŸler (UludaÄŸ’da UlukardeÅŸler Otel’in kurucusu)  Güney Marmara Turistik Otelciler ve Ä°ÅŸletmeciler BirliÄŸi DerneÄŸinin (GÃœMTOB) 1982-1993 yılları arasında kurucu baÅŸkanı olarak görev yapmıştı.

Ferruh Ulukardeşler’in cenazesi 15 Şubat 2024 Perşembe günü (Bugün) ikindi namazını müteakip Bursa-Nilüfer’deki Balat Camii’nden kaldırılacak.

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) tarafından Ulukardeşler’in vefatı ile ilgili şu açıklama yapıldı:

“TÃœROB’un en eski üyelerinden, UludaÄŸ UlukardeÅŸler Otel Yönetim Kurulu BaÅŸkanı, vefalı dostumuz Ferruh UlukardeÅŸler’in vefat ettiÄŸini derin üzüntüyle öğrenmiÅŸ bulunuyoruz.

Uludağ baÅŸta olmak üzere ülkemizde “Kış Turizminin Babası” olarak anılan, öncü, vizyoner, hayırsever ve mütevazı kiÅŸiliÄŸiyle tanınan merhum Ferruh UlukardeÅŸler sadece kendi topluluÄŸu ve turizm sektörüne deÄŸil aynı zamanda tüm iÅŸ dünyasına ilham kaynağı olmuÅŸ, camiamızın içten sevgi ve saygısını kazanmıştır.

Sektörümüzde dayanışma ve kolektif iş birliğinin gerekliliğine olan inancıyla GÜMTOB-Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği’nin 1982-1993 yılları arasında kurucu Başkanı olarak görev yapmıştır.

Merhumun cenazesi 15 Şubat 2024 Perşembe günü (Bugün) İkindi Namazını müteakip Balat Camii’nden (Nilüfer/Bursa) kaldırılacaktır.
TurkiyeTurizm.com olarak Ferruh UlukardeÅŸler’in sevenlerine, ailesine baÅŸsaÄŸlığı diliyoruz.

ferruh-ulukardesler--001.jpgferruh-ulukardesler--003.jpgferruh-ulukardesler--002.jpg

Kaynak: Bursalı turizmci Ferruh Ulukardeşler vefat etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giren
Lütfen adınızı yazın